Petice na podporu vyšetřovatele kauzy CASA Jiřího Mazánka

07.07.2012 16:31

My, níže podepsaní občané České Republiky, prostřednictvím této petice projevujeme podporu vyšetřovateli kauzy CASA, panu Jiřímu Mazánkovi.

Petice na podporu vyšetřovatele kauzy CASA Jiřího Mazánka
Foto: hns
Popisek: Letadlo CASA

Vláda a Ministr financí Kalousek již delší dobu neskrývá snížení stavu policistů a hasičů. Vyplývá to z omezení financí pro tyto dvě složky, patřící pod MV. Důvod nyní vidíme sami, byť na něj UBS upozorňovala již v minulosti. Je to kompletní ochromení bezpečnostních složek, zejména Policie ČR, aby mohli neustále kmotři, mafiáni a politici s nimi spjatí, rozkrádat nerušeně celou ČR (teda ten zbytek, co ještě zbyl).

My občané České Republiky společně s Unií bezpečnostních složek MV chceme vyjádřit podporu pro policejního vyšetřovatele Mazánka Jiřího, který se nebál otevřeně v médiích sdělit o politickém tlaku, který vyvíjel na tohoto policistu samotný Ministr financí Kalousek.

Jsme hrdí na takovouto Policii ČR a na takovéto příslušníky, kteří se konečně nebojí vyšetřovat trestné činy na nejvyšších postech politické scény. Za takovými policisty ať jsou to řadoví hlídkoví policisté, až po vyšetřovatele pevně stojíme. Jsme pro takovéto čestné a nebojácné policisty.

Ukažme těmto lidem, že za nimi národ stojí a podporuje je.

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.