Petice pro prevenci a ochranu nás i našich dětí

16.10.2014 7:36

Vážení občané, chtěli bychom Vás oslovit s možností preventivních prohlídek veřejných míst v Libereckém kraji, zda-li zde nejsou odhozené použité jehly či stříkačky. K těmto účelům se nám podařilo speciálně vycvičit psa.

Petice pro prevenci a ochranu nás i našich dětí
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Tento pes provádí prohlídky zaměřené na vyhledávání injekčních stříkaček a jehel v místech, kde si hrají děti. Tato služba má za cíl snížit poranění způsobené o jehly odhozené převážně drogově závislými občany. Tohoto speciálně cvičeného psa si přijela vyzkoušet i televize Prima, kde během natáčení našel ostrý vzorek. O tomto psu vyšel i článek v odborném časopise, který vydává Národní protidrogová centrála.

Zatím jsme se setkali s nezájmem ze strany měst a obcí, proto oslovujeme přímo Vás občany. Pokud se Vám tato služba líbí a chtěli byste, aby byla zřízena v Libereckém kraji, přidejte se k nám a podpořte naši snahu o bezpečná místa pro nás i naše děti.

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty