Petice za vytvoření parkovacích míst Sídliště u nádraží v Brandýse nad Labem

27.03.2017 12:48

Situace s parkováním v Sídlišti u nádraží je neúnosná a neustále se zhoršuje. Auta parkují na chodnících, na trávě i na jiných, ne zcela vhodných místech. V době výstavby sídliště byly parkovací plochy navrženy v souladu s potřebami obyvatel. Dnes je situace jiná a vedení město by ji mělo řešit. Například hlídaným parkoviště, nebo parkovacím domem, nebo garážemi. Bohužel nic takového tady není a v dohledné době asi ani nebude.

Petice za vytvoření parkovacích míst Sídliště u nádraží v Brandýse nad Labem
Foto: commons.wikimedia.org/Miraceti
Popisek: Brandýs nad Labem

Proto my, níže podepsaní občané, žádáme vedení radnice města Brandýs nad Labem-Staré Boleslavi, o vytvoření šikmých parkovacích míst na vhodných místech v sídlišti.

Jedná se zejména o pravou stranu na začátku ulice Kaštanová, kde město již v minulosti plánovalo šikmá stání. Již nekolik let od rekonstrukce kanalizace, chodníku a vozovky, jsou zde stání podélná. Dále se jedná o zchátralé bývalé dětské hřiště na rohu ulic Kaštanové a Jasanové. Dále pak o místo na levé straně Kaštanové ulice vedle domu číslo 1481 a na levé straně, naproti domu č. 1485. Dále o místo na levé straně Kaštanové ulice, vedle a za domem číslo 1484. A takových podobných míst, kde se dlouhodobě parkuje na trávníku, nebo kde by bylo vhodné vytvořit podélná i šikmá parkovací místa by se našlo určitě více.

Vytvořením těchto parkovacích míst by nedošlo k významné redukci stávající zelené plochy, neboť ta je na většině místech poškozena parkováním.

Předem děkujeme za vstřícný přístup.

S pozdravem obyvatelé sídliště.

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…