Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíhání

04.11.2017 16:01

Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíhání ve věci kupčení s hlasy ze strany Bc. Karla Roučka a PhDr. Ing. Zdeňka Matouše PhD., MBA.

Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíhání
Foto: pixabay.com
Popisek: Petice - ilustrační foto

Chceme rázné řešení okolností, které se odehrávají skoro každé volby v našem milovaném městě Krupka. Skoro každé volby se v tomto krásném městě oběvují podezření z kupčení s hlasy.

Z kupčení byl v minulosti obviňován starosta Zdeněk Matouš a to, že žádným svatouškem není ani místostarosta Karel Rouček je snad každému, kdo ví něco o dění ve městě, absolutné jasné. Při letošních volbách se podezření objevila znovu. A kdo, že kupčení organizoval tentokrát? To snad musí být každému absolutně jasné. Důkaz? Sociálně slabí měli dostávat za 300 Kč hlasovací lístky ČSSD se zakroužkovanými kandidáty Karlem Roučkem a Zdeňkem Matoušem. To si myslím, že vše dokládá.

Nenechme špinit čest města Krupka a bojujme za potrestání viníků! Také apelujeme na zrušení krupské buňky ČSSD, která jen zbytečně ničí pověst této stany. Než do strany vstoupili zkorumpování pánové Rouček, Matouš a další, kteří dříve kandidovali za ČSNS 2005, byla místní buňka, pod vedením p. Motyčky a pí Pavlátové, slušným reprezentantem této strany ve městě. To však již neplatí! Zrušme místní buňku ČSSD! Dostaňme pány z vedení města tam, kam patří! Do kriminálu!

Podpořte tuto petici a vyjadřete tak tím, že vám není lhostejné, co se ve vašem městě děje.

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…