Petr Hampl: Zatím

16.12.2021 12:18 | Komentář

Denní glosy Petra Hampla.

Petr Hampl: Zatím
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Příštím ministrem zahraničí bude jedna z nejhloupějších a nejlínějších osob v zemi. To je zpráva, kterou můžeme jednoznačně vyčíst z jeho pokusu o studium. Leda by studoval v době, kdy byl jeho život rozerván nezvládnutým alkoholismem či užíváním návykových látek (což by nebylo o mnoho lepší).

Jedna výrazně pozitivní zpráva v tom ale je. A sice, že pan Lipavský to s problémy dotáhl na bakaláře. Člověk by měl tendenci čekat, že pro tenhle typ lidí nebude problém vzít si inženýrský diplom, doktorát nebo docenturu čistě za politicky-korektní postoje. Konec konců, ještě jsou v živé paměti profesura Jana Sokola získaná čistě za osobní kontakty a profesura Martina Putny získaná především za homosexuální výkony v posteli. Nicméně vypadá to, že pořád to ještě není tak zlé, aby se tituly rozdávaly úplně na běžícím páse. Zatím.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …