Petr Michek: Evropa pláče

30.08.2017 15:42

Evropa pláče nad obětmi muslimských džihádistů, kteří v minulých dnech zaútočili na obyvatele Evropy hned v několika zemích.

Petr Michek: Evropa pláče
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

K jejich útokům se vždy přihlásil Islámský stát, který ztrácí své pozice v Iraku i v Syrii. Útočníky jsou většinou zradikalizovaní potomci přistěhovalců anebo imigranti, kteří, díky volnému pohybu v zemích Evropské unie, cestují z jedné země do druhé, kde využívají štědrých sociálních dávek.

Teroristé změnili taktiku a místo střelby používají auta, kterými sráží a zabíjí nevinné turisty a obyvatele evropských měst. Auta jako zbraň použili jak v loňském, tak i v letošním roce vícekrát.

Dne 14. července 2016 v Nice ve Francii najelo nákladní auto do pěší zóny a zabilo 86 lidí.  19. prosince 2016 v německém Berlíně najel Tunisan do vánočního trhu v centru města a zabil 12        osob.  22. března letošního roku v Londýně u britského parlamentu si dva incidenty vyžádaly životy pěti osob a desítky z nich byly zraněny. 7. dubna  2017 ve Švédsku v centru Stockholmu najel nákladní automobil do lidí. Výsledkem bylo 5 mrtvých a 15 zraněných osob. 3. června 2017 bílá dodávka v centru Londýna srážela lidí a po vystoupení z auta teroristi napadali kolemjdoucí noži. Výsledkem jejich útoku bylo osm mrtvých a desítky zraněných.

Dne 17. 8. 2017 najela další bílá dodávka do pěší zóny La Rambla v katalánské Barceloně a zabila 13 osob a 130 jich zranila, z nichž 17 velmi těžce. Tentýž den v nočních hodinách zaútočili teroristé v katalánském letovisku Cambrils a další den ve finském městě Turku, kde útočník bodal nožem do lidí a zejména útočil na ženy, atd., atd. Všude byly lidské oběti a desítky zraněných. Všichni útočníci přitom pocházeli z islámských zemí (např. z Maroka, Tunisu) a ve jménu Alláha zabíjeli. Poslední informace uvádějí, že skupina džihádistů v Barceloně byla početná, organizovaná a byla napojena na extrémního islámského duchovního, který zahynul při výbuchu bomby, když ji připravoval pro chystané útoky. Inu Alláh si ho zavolal.

Chce ještě někdo po těchto událostech tvrdit, že masová imigrace muslimských ekonomických uprchlíků z Afriky či z Asie bude přínosem pro Evropu? Kolik ještě bude muset zemřít Evropanů, aby vlády členských států Evropské unie pochopily, že vůči Evropě je veden organizovaný útok, jehož cílem je destabilizace Evropy a vytvoření evropského kalifátu s muslimskou vládou? Kdy vedení EU konečně pochopí, že islamisté nejsou schopni integrace a mírového spolužití s evropským obyvatelstvem! Kdy z této skutečnosti budou vyvozeny patřičné závěry, které zabrání teroru, kterému je dnes vystaveno evropské obyvatelstvo?

A překvapivá zpráva přišla z Vatikánu. Podle serveru Catholik News Service prohlásil v  minulých dnech papež František k migrační vlně mimo jiné, že "bezpečnost každého jednotlivého uprchlíka je důležitější než národní bezpečnost"!?! Cožpak nevidí tu vlnu násilností po celé Evropě způsobenou muslimskými imigranty nebo jejich potomky? Vždyť národní bezpečnost je bezpečností každého z nás! Je vidět, že se narodil v Argentině a patrně nic neví o historii pokusů islamizovat Evropu v minulosti. Jinač by nemohl zastávat tento postoj, který de facto preferuje islamizaci Evropského kontinentu!!!

Německo i Rakousko již vystřízlivěly z vítací euforie a nyní sklízejí za své "dobré činy" trpké ovoce. V  Rakousku dnes žije cca 750 – 800 tisíc občanů s muslimským náboženstvím a údajně jim slouží již cca 200 mešit a modliteben!!!

Vídeň, hlavní město Rakouska, již není tím bezpečným městem, kterým bývala. Jenom za loňský rok došlo, podle údajů vídeňské policie, v hlavním městě k 655 případům sexuálního obtěžování či násilí, což  představuje s předešlým rokem nárůst o 55,5 % !!!

Nárůst kriminality v Rakousku je patrný i z celkového počtu spáchaných trestných činů. Za loňský rok, podle policejních statistik, je evidováno 205 209  trestných činů, což představuje oproti roku 2015 nárůst o 5,2 % !!!

Rakouský deník Kronen Zeitung uvedl, že neustálé navyšování imigrantů Rakouské republice neprospívá. Chaos panuje i v sociálním systému, který je imigranty zneužíván. Ve Vídni v loňském roce tvořili příjemci sociálních dávek z řad imigrantů již plnou polovinu žadatelů. Vzhledem k tomu, že imigranti mají větší počet dětí, než je evropský či rakouský průměr, tak pobíráním dalších dávek sociální podpory se měsíčně dostanou na tak vysoké částky, o kterých se běžnému obyvateli Rakouska ani nesní. Za poslední čtyři roky narostly sociálné výdaje z původních 626 miliónů na 1,6 miliardy eur!!! A proto se do Rakouska, a hlavně do Vídně, stěhuje stále více imigrantů.

Ze strany přistěhovalců do Rakouska je malý zájem o ovládnutí německého jazyka. Preferují muslimské školky, takže jejich ratolesti, když nastoupí do základní školy neznají německý jazyk a z výuky nic nemají. Podle informací z rakouského ministerstva pro integraci ve Vídni plných 56 % školáků základních škol nepoužívá němčinu v každodenním životě a tím pádem mají se studiem  potíže. Přitom, jak bylo z jištěno, mnoho dětí do školy vůbec nechodí!

V důsledku velkého počtu dětí v základních školách s přistěhovaleckými kořeny se Rakousko dnes v mezinárodních srovnávacích studiích vzdělanosti propadá stále hlouběji, což se v budoucnu projeví ve skutečnosti, že nová generace přistěhovalců se bude těžko uplatňovat na trhu práce a bude mít sníženou schopnost integrovat se do většinové společnosti, a proto bude další velkou zátěží pro sociální systém.

Česká republika doposud přijala 12 imigrantů ze Sýrie, přičemž další využili naši zemi jako přestupní stanici a odjeli do Německa. Veškeré prověřování bylo zbytečné. Přitom vláda ČR v minulosti přijala usnesení, kterým se zavázala, že přijme 6200 uprchlíků, ale po zavedení nucených kvót EU na rozdělování imigrantů  do jednotlivých zemí, od svého nápadu naštěstí upustila. Ovšem někteří politici, zejména ze Strany zelených, TOP 09 a KDU-ČSL by imigranty přivítali.

Prezident ČR Miloš Zeman odmítá diktát EU, aby naše republika přijala muslimské imigranty. Na závěrečném setkání s občany v Olomouci prohlásil: "Vláda má připravenou strategii, s kterou nesouhlasím. Na základě dobrovolnosti má být na území ČR umístěno 6200 muslimských imigrantů. Protestoval jsem proti tomu a snažím se svým vlivem dosáhnout toho, aby toto usnesení bylo zrušeno". A dále dodal: "Není důvod, aby suverénní země nemohla rozhodovat o tom, koho vezme nebo nevezme na své území. Jsem  proti tomu, aby nám  to diktovala Evropská unie!"

Evropská komise (nikým nevolený orgán) si podobně jako bývalé politbyro ÚV KSSS osobuje pravomoci, které ji nikdo nepřiznal, např., že může nařizovat a poroučet jednotlivým vládám států EU kolik mají na svá území přijmout uprchlíků. Podle ní stát,  který odmítá přijmout na svá území kvótami přidělené množství imigrantů, by se mohl vykoupit zaplacením 250 tisíc eur za každého odmítnutého přistěhovalce, což vyjádřeno v korunách ještě nedávno bylo 6,755  milionu korun. Údajně to není pokuta, ale vyčíslení nákladů na jednoho imigranta!!! Řekněme si to na rovinu. Nevolení vládcové EU si jednoho běžence cení na 6,755  milionu korun a evropský občan by to měl zaplatit. Proboha proč? A co nízké důchody našich seniorů, kteří celý život poctivě pracovali. Vždyť ti by si přece více zasloužili než ekonomičtí mïmigranti, kteří ničím této republice nepřispěli, aby výše jejich penzí, byla srovnatelná s výší důchodů v Německu a ve Francii!!!

Vypadá to, že se v Bruselu zbláznili!! Evropě hrozí islamizace a ztráta národních identit, teroristické atentáty se stávají běžnou událostí a po nás chtějí, aby jsme financovali jejich nekompetentní rozhodnutí a důsledky z nich vyplývající. Už se nedivím občanům Velké Británie, že si odhlasovali odchod z takového "cirkusu". Jenom doufám, že nová vláda ČR po podzimních volbách bude hájit zájmy našich občanů, naší republiky a nikoliv výmysly evropských byrokratů z Bruselu.

Mgr. Petr Michek
www.petrmichek.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.