Petr Paulczynski: Dělal ze sebe pana čistého a nakonec si poslal malou domů ve výši 380 000 Kč

02.04.2014 18:44

Při volbě tématu jímž uvozuji hlody jsem zavrhl Ukrajinu, byť je jí furt neboli porád všude plno. Ono to tam totiž nějak dopadne bez ohledu na to jak se tady virtuálně pomlátí naši "znalci" velmocenské politiky. Mnohem více mne zaujala aféra někdejšího profesionálního bonzáka co to dotáhl až na senátora a šéfa státní instituce. Tento šmírák si z veřejného rozpočtu poslal malou domů, řečeno jeho slovy "bagatelních" 380.000,- Kč.

Petr Paulczynski: Dělal ze sebe pana čistého a nakonec si poslal malou domů ve výši 380 000 Kč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Libor Michálek na zasedání rady ČT

A tento pán, který křivě obviňoval další osoby a několik let jim s přehledem ničil životy, pravil moudro, že vzhledem k podezřením na korupci, na kterou "upozornil", ušetřil státu spousty peněz a tak vlastně 380 tisíc nic neznamená. Nadačním fondem oceněný gigant (snad půl milionu, jestli mne paměť neklame), veřejný hrdina z něhož málem upadl na záda i sám velký Kraus, který tyhle exoty zve. Tak tohohle pána docela dobře ohodnotil Mirek Macek ve své glose. „Morální gigant“ Libor Michálek, bojovník proti korupci a rozhazovačným politikům, který to dotáhnul až do senátorského křesla, je stejný vychcánek jako jím kritizovaní politikové a státní zaměstnanci.

Přišlo se totiž na to, že si nechal od ministerstva, kde pracoval, zpětně proplatit své studium, celkem 380.000 Kč z našich daní. Je tedy hlavně s podivem, že je něco takového vůbec možné, ale ještě více podivné jsou morální „kvality“ tohoto gigantického trpaslíka. Co je na tom ovšem zajímavé úplně nejvíc je fakt, že o této kauze všichni protikorupční giganti mlčí. Nějak se jim ta ikona vymkla z rukou, že? Apropos, když dostal půl melounu, to si to nemohl zaplatit sám?

Převzato z http://www.paulczynski.cz/, titulek upraven redakcí ePortál.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: eportal.parlamentnilisty.cz

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Robert „Kennedy“ Fico?!?

18:08 Pavel Foltán: Robert „Kennedy“ Fico?!?

„The Live and Times of Judge Roy Bean“ (USA 1972) anebo „The Postman“ (USA 1997) a podobně. Tam to c…