Robert Troška: Ahmad žijící se 2 manželkami v Německu děkuje Mama Merkel

26.02.2018 9:10

Podívejte se na reportáž německé TV o syrském muslimu Ahmadovi žijícím v Německu se dvěma manželkami a šesti dětmi! Video o příkladné integraci muslimů do německé společnosti potěší hlavně německé daňové poplatníky.

Robert Troška: Ahmad žijící se 2 manželkami v Německu děkuje Mama Merkel
Foto: Archiv Roberta Trošky
Popisek: Robert Troška

Syrský uprchlík Ahmad nás ve zhruba 3 a půl minutové reportáži provádí svým obyčejným dnem, který začíná v „jeho“ domě, jenž mu přidělila místní nezisková organizace starající se o začlenění běženců.

Ahmed je usměvavý, spokojený, představuje nám nejprve první manželku, poté druhou, kterou si bral v jejích třinácti letech. Je "ohleduplný", v domě v prvním patře je zvlášť pokoj pro první manželku a její dvě děti, hned vedle pokoj pro druhou manželku, v přízemí má Ahmed ložnici s letištěm, kde vysvětluje, že se ženami nespí s oběma najednou, ale odděleně.

A dodává: Není mezi námi žárlivost, nesmí být. Chce ještě dostat do Německa další manželku, kterou má nyní v Sýrii, což prý u soudce (německého) nebude problém.

Zlatá jsou slova Ahmada také na adresu Německa:

„Vždycky jsem chtěl do Německa, jsou tam sociální dávky!“

A peníze? Ty nedoučený Ahmed stále na podpoře neřeší, jdu do banky a vyberu je, jak sám trefně říká.

V závěru reportáže děkuje mamá Merkel a plánuje mít další děti, klidně 10, 20 dětí.

V Německu již s integrací skutečně postoupili, minulý měsíc německé úřady v Hamburku povolili jinému Syřanovi druhou manželku z důvodu ochrany dětí, které již s ní měl. Takže integrace skutečně probíhá, ale směrem od většinové německé společnosti k muslimům, nikoliv naopak, jak by tomu mělo být. Místo trestního stíhání a následného vyhoštění za polygamii a pedofilii německé úřady dotyčné jedince podporují a prokazují benevolenci pod záminkou tolerance různorodosti.

Výše zmíněná reportáž může být pro nás a naše občany mementem, kam až se může dostat uskutečňování multikulturalistických vizí pod praporem pseudohumanity a falešné solidarity. Co znamená podpora migrace z nekompatibilních islámských kultur. Jen a pouze postupnou dominanci islámské kultury nad původní. Co znamená mlčení nebo tolerance k budování těchto multikulturalistických zítřků. Vždy na počátku těchto sociálně inženýrských programů je relativizace základních hodnot, jakýkoliv protest proti je ihned po zásluze potrestán, pokud se jedná o erudované osobnosti, nastává proti dotyčné osobnosti kampaň zaměřená na diskreditaci dotyčného, proto je nutné v této souvislosti zmínit teatrální vystoupení a následné mediální napadání kardinála Duky ze strany různých levicových aktivistů.

Ti co hlásají toleranci a bezbřehý humanismus se ve skutečnosti snaží zcela převrátit základní hodnoty, dát jim nový význam a přisvojit si je pro sebe. Klasickým příkladem jsou lidská práva.

Jsou potřebná a jejich dodržování je důležité, ale to co dnes předvádí levicoví aktivisté již s ochranou lidských práv nemá nic společného. Jde prakticky jen o násilné zavádění multikulturalistické agendy.

Tam je prvopočátek pozdějších reportáží s Ahmady žijícími se 2 a více manželkami i když oficiálně je bigamie i v Německu trestná (zatím).

Proto je důležité základní hodnoty naší civilizace hájit. Ve výše uvedeném videu jsou všechny odpovědi na otázky, zda má smysl podepsat petici na podporu kardinála Dominika Duky. Jde o hodnoty, které kardinál Duka ztělesňuje a které jsou trnem v oku nejrůznějším levicovým aktivistům usilujícím o světlé zítřky, jejichž důsledky můžeme shlédnout ve výše uvedeném videu.

Petici již podepsalo několik tisíc lidí. Podepsat můžete ZDE.

Pokud nebudeme dělat nic a budeme dál pasivní a lhostejní, necháme šířit zlo, které se pak může rozšířit jak požár v suchém lese.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …