Robert Troška: Zkopaný číšník v Praze - slabý odvar oproti důsledkům podepsané Charty sociálních práv

25.04.2018 11:00

Sedm zbabělců v pražské restauraci napadlo číšníka, který je vykázal kvůli pití, které si přinesli a chtěli konzumovat přímo v restauraci. Číšníka „statečně“ v přesile čtyři na jednoho zbili, zkopali do hlavy tak, že leží na JIP.

Robert Troška: Zkopaný číšník v Praze - slabý odvar oproti důsledkům podepsané Charty sociálních práv
Foto: Repro Youtube
Popisek: Cizinci kopou do pražského číšníka

Dozvěděli jsme se, že jde o „cizince s nizozemským pasem“, později se objevuje ve zprávách krátká zmínka o tureckém původu. Prý sportují, ale takto se rozhodně sportovci nechovají, i ze záběrů na videích je patrné, že přišli do restaurace rvačku vyvolat, potvrdit svou nadřazenost. Do Prahy přijeli již poněkolikáté a když byli zadrženi policií na základě všímavé cestující na letišti, tak se prý divili, proč je zatýkají!

Chudáci, vždyť akorát skopali do bezvědomí nevinného člověka, který si dovolil vynucovat určitá pravidla. I když se charakter nebo povahové vlastnosti nedají posuzovat jen podle národnosti či náboženského přesvědčení, určité indicie jako je skupinové přečíslení, napadání jednotlivce skupinou ukazuje na příslušníky určité zatím nevyslovené náboženské ideologie, která říká, že si mají Evropu podrobit k obrazu svému.

Ale ta pravá tikající bomba se ukrývá někde jinde.

Vzpomenete si, jak pan Sobotka podepsal Chartu sociálních práv?

Po prohraných volbách čili bez mandátu našich občanů, dva týdny před svou abdikací pan Sobotka na summitu EU v Göteborgu podepisuje dokument, který náš stát zavazuje „k uspokojení nezbytných potřeb lidí, i na cestě k zajištění lepšího uzákonění a uplatňování sociálních práv. Někteří odborníci a komentátoři tento Sobotkův podpis označují za zradu na našem národu.

A jak, že se má zajišťovat lepší uzákonění a uplatňování sociálních práv?

Přece také harmonizací sociálních dávek po celé střední a východní Evropě. Jak trefně říká jeden z bruselských eurokomisařů navrhující harmonizaci pan Günther Oettinger:

„Jako komise navrhujeme, aby byly v EU harmonizovány azylové procedury právo na dávky pro žadatele o azyl. Pokud by k tomu došlo, nepotřebovali bychom žádné kvóty (pro rozdělování uprchlíků), protože by polevila přitažlivost zemí jako Německo, Rakousko, Dánsko a Švédsko.“

V reálu tento návrh (pokud bude schválen) znamená, že migranti budou u nás a v dalších státech V4 dostávat na sociálních dávkách stejně jako v Německu nebo Švédsku. Sociální dávky migrantů by nejspíš dosahovaly zhruba dvojnásobku průměrného důchodu v naší republice!

Ten častý argument, který v souvislosti s kvótami slýcháme, že se jim sem nechce, ten rychle vyšumí, budou mít dokonce díky slabší kupní síle u nás víc a jak se jim najednou u nás bude líbit! Vždyť výše uvedení „cizinci“ jsou jen předvojem dalších tisíců, kteří budou pak vládnout našim ulicím a náměstím.

Pokud bude naše příští vláda kolaborovat s Bruselem a tuto harmonizaci přijme zdůvodněním Sobotkova podpisu Charty sociálních práv, máme komu poděkovat za budoucí bezpečnost v našich městech, kdy potom ojedinělý incident z pražské restaurace bude rázem jedním z tisíců podobných násilí ze strany „budoucích cizinců“ v naší zemi.

Jen se slušně ptám: Chceme mít tyto neadaptibilní jedince nejmenovaného náboženství i my u nás v našem sousedství, aby nás dennodenně ohrožovali?

Zdroj:

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/83662/pilire-na-pisku-stavene-sobotka-na-odchodu-uvrhl-cesko-do-socialistickeho-pekla.html
http://zpravy.idnes.cz/eurokomisar-oettinger-azylove-pravo-harmonizace-fvg-/zahranicni.aspx?c=A160809_100858_zahranicni_aha

Robert Troška

Převzato z blogu autora.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.