Rudolf Sůkup: Jedno vědí studenti přesně. Americký prezident je prase, hovado, idiot

20.11.2016 20:59

Položil jsem několika našim studentům pouhé dvě otázky

Rudolf Sůkup: Jedno vědí studenti přesně. Americký prezident je prase, hovado, idiot
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

1/. V době druhé války, z kolika států se skládaly spojené státy Americké?

2/. V době stavby Karlova mostu bylo potřeba nasytit dělníky potravinami, každý den dovážely povozy jak maso, tak brambory. Kolik bylo potřeba povozů k nasycení přibližně 2 000 dělníků a kameníků?

Správnou odpověď k první otázce neznal nikdo - 48 států. Jejich moudra o USA, jak nás osvobodily, nebraly konce. Mlátily hubou takové nesmysly, až se to nedalo poslouchat, Rusové prý díky podpoře z USA mohly válčit, neznaly ani jeden z faktů, že USA a SSSR podepsalo smlouvu o půjčce a pronájmu teprve v roce 1942. Americká vojenská administrativa toto udělala ze zištnosti, po porážce Němců před Moskvou, to již bylo patrné, že se prostě ubrání nehledě na mohutné stráty.

Druhou otázku odpověděla jedna dívčina spávně, brambory ještě nebyly, protože Amerika byla objevena 1492. Tyto otázky jsem položil zhuba 18 študákům, odpovědi byly katastrofální.

Ovšem jedno věděli naprosto dokonale, prezident je prase, hovado, idiot atd. Kdo je učí? Kdo jim platí za tyto vědomosti k prezidentovi? Nemají a neznají sebemenší základy demokracie, Jak je možné od profesorů takhle třeba obracet dějiny?

Díky Rusům my Slované doposud žijeme, Hitler chtěl v první řadě vyhubit Slovany, bylo vyvražděno 30-32 milionů slovanů. Vše bylo záměrně vylháno, že hlavním cílem bylo vyhlazením židů, to je jen zástěrka, o židech je totiž známo, že jejich kořeny pocházejí ze středního východu, tudíž že sem prostě nepatří, proto jsou brány jako obět.

Vše je vedeno jen ohromnou propagandou, aby se zapomnělo na skutečný záměr, vyhubení Slovanů. Co to znamená z hlediska našeho vysokého učení? Bude nutno naprosto bez sebemenšího slitování doslova vyházet a vykopat celý profesorský sbor, Karel IV. se v současnosti musí obracet v hrobě.

Výmluvy profesorského sboru neberu na vědomí, oni mají učit, co to je demokracie a hlavně úcta k předkům. První známkou je třeba jeden z faktů, v tramvaji či autobuse tato mládež sedí a staré babky vlají na madlech atd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…