Růžena Chrasteková: Jen si tak kopnout do prezidenta...

04.07.2020 7:33

Rozdíl mezi pragmatickou kritikou a bezbřehou svobodou slova, namnoze založenou na překrucování výroků, dávání jim zcela opačný význam, až bohapustou lží, je obrovský rozdíl, byť si to někteří rádoby chytráci nechtějí připouštět. Ve své bohorovnosti mají dojem, že demokracie je široce rozcapený liberalizmus, který oni vyznávají a, žel, praktikují ve svých veřejných projevech.

Růžena Chrasteková: Jen si tak kopnout do prezidenta...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Kritická slova prezidenta Miloše Zemana k zvrácenému hnutí Black Lives Matter, které označil za rasistické, zcela po pravdě, využili, lépe řečeno zneužili, někteří jeho zavilí odpůrci k tomu, aby ho opět poplivali sobě vlastným, podlým způsobem.

Nějaký publicista a básník František Kostlán dokonce vyjevuje ve svém článku, že "Zeman tedy, zjednodušeně řečeno, vidí nebezpečí v demokracii a jejích zastáncích" (ZDE). https://www.parlamentnilisty.cz/…/Black-Lives-Matter-Rasism…

Je to jeho, Kostlánova, naprosto zvrácená filipika, jeho pokřivené vidění a chápání demokracie, překrucování prezidentových slov a dávání jim tím zcela opačný význam.

Vůbec tihle liberálové jsou prodchnuti a přesvědčeni o tom, že z důvodů svých vlastních, osobních animozit, nechuti a bytostných nesouhlasů s tím, kdo byl řádně, svobodně a demokraticky zvolen do vrcholových státních funkcí, mohou naprosto vše. Lhát, vymýšlet si, sdělovat své konstrukce o tom, co a jak si tito státníci myslí, jak co vidí a snad i co si budou myslet zítra. Dnes už o tom mluví, píší, zcela liberálně, svobodně.

Jasná a logická prezidentova slova o tom, že na každém životě záleží, dokonce, světe div se, podpořila i většina opozičních politiků (ZDE).

Anketa

Sledujete i letos seriál Chalupáři?

38%
62%
hlasovalo: 6550 lidí

Pravda, s výjimkou některých těch zavilých, jako třeba už přes sedm dlouhých let nakrklého, zhrzeného a nenávistného cizáka Schwarzenberga, který chtěl tady zase vládnout plebsu po vzoru svých germánských předků. Což se mu, naštěstí pro náš národ Čechů, Moravanů a Slezanů, nepovedlo a nemohl tak dál a víc škodit naší zemi, jak tomu tak činil jako přizvanec Havla, v jemu nepatřičné roli ministra zahraničí svého času. (ZDE)

Své nechutné, neetické a nanejvýš nevychované "stanovisko" ke slovům pana prezidenta si neodpustil ani nejlemplovatější, nejneschopnější primátor Prahy v historii vůbec, člen Pirátské udavačské strany, sám ostudný Hřib. („Projev pana prezidenta na recepci v rezidenci amerického velvyslance jsem nedoposlouchal a vzdálil jsem se. Násilí při protestech je určitě nutné odmítnout, ale připomínat si Den nezávislosti osočováním těch, kteří bojují za svá práva, je ostudné.“ - ZDE)

Hřib, ale třeba i už směšný Pehe, zřejmě víc souznějí s výrokem zcela pomatené britské pedagožky tmavé pleti "Na životech bělochů nezáleží" (ZDE).

A tak se tady rozum, logika, pravda, ohýbá, liberálně vykládá, lživě pomlouvá prezident republiky za to, že se moudře vyjádřil k tomu stupidnímu, obráceně rasistickému běsnění Black Lives Matter. Těm všem Kostlánům, Pehům, Schwarzenbergům a jiným podobným, by asi bylo zapotřebí zkušenosti bělocha z videa ZDE.

Možná by je ty jalové a tupé řeči vbrzku přešly.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…