Růžena Chrasteková: Washingtonský atentát se nepovedl, čučkaři novináři to zase zvorali

10.03.2019 11:34

Vytáhnout na někoho kompromitující, téměř dva roky starou fotku, jak se nepatřičně chová, měl být sólokapr presstitutské části našich novinářů, který měl zřejmě odstartovat všelidové nepokoje, vedoucí ke svržení vlády. Hlavně ale k odstranění Babiše a hnutí ANO formou diskreditace předsedy Parlamentu ČR. Snaha dlouhodobá, úporná, ale výsledek jenom vyděšení fosilie sněmovny Mirky Němcové a plačtivé lkaní Jiříka Pospíšilů.

Růžena Chrasteková: Washingtonský atentát se nepovedl, čučkaři novináři to zase zvorali
Foto: Twitter
Popisek: Šéf sněmovny Radek Vondráček s kolegou Janulíkem z hnutí ANO

Nepomohli jim ani převelice dobře informovaní (přímo z centrály FBI) Michael Žantovský a Saša Vondra, ani k smrti vyděšená tetka Němcová, co tak ráda cizí věci, ba ani nasládle plačtivě hořekující Jiřík Pospíšilů z TOPky.

Náš premiér se očividně ve Washingtonu dobře baví, nepotřebuje ani tlumočníka (na rozdíl od jiných našich předcházejích premiérů), v Oválné pracovně i v sídle těch nejtajnějších tajných služeb na světě.

I když - v té jejich, námi placené ČT občanům náležitě skupina odborníků, analytiků, politologů i bývalých všechno možných pánů vysvětlila, vlastně "přetlumočila" všechno, co jsme neslyšeli a neviděli, ten Žantovský (i Vondra) dokonce přesně věděl, o čem se hovor vedl v tom nejtajnějším na světě institutu. Kluk šikovný, jak štěnice, kterou tam možná má. Anebo v hlavě, ví snad některý z bohů. Jiní, nějací prý analytici, dokonce ve studiu ČT jasně a nekompromisně veřejnosti sdělovali, co se nedělo, ale dělat mělo, kdo tam nebyl, ale být měl, prostě zase chtěli být za chytré, aby ve finále byli jenom trapnými šašky.

Kauza uličníka Radka Vondráčka, sice stará jak indiánská babička, ale která měla otřást naší zemí tak, že až na pád vlády to mělo být, pobavila, byť měla být asi výstřelem k všelidovému povstání.

Není podstatné, kdo první vytáhl na světlo našich pravdoláskových médií nějaké dva roky staré fotografie jako korunní důkaz strašlivého hříchu úřadujícího předsedy Parlamentu, takto za Babišovo hnutí ANO, v podstatě ani kde tyto "výbušné" materiály byly objeveny jako čerstvý žurnalistický sólokapr (asi jako to hovězí a kuřecí maso z Polska).

Důležité je, že měly být spouštěčem, kulkou atentátu, k odstřelení jak ANO, tak našeho vysmátého premiéra v jeho nepřítomnosti v republice. Starý, vyzkoušený už, scénář v režii pražské havlérky, lepšolidí, za vydatné pomoci našich presstitutů, prostě nevyšel. Jo, dvakrát do jedné řeky nevstoupíš, pravda. A opisovat se někdy nevyplácí. A je tady, v té naší kotlině krásné, o všelidovou zábavu zase postaráno.

Koupení presstituti jsou vzteklí, ale doopravdy proto, že jim to nevyšlo, a Nora asi dupe nožkama jak rozmazlený spratek. Mohou si ale za to zase jenom oni sami, protože to bylo tak amatérské, směšné, ubohé a ve své podstatě neschopné života, že i student žurnalistiky v prvním semestru by to snad takto nespackal.

Ono vytáhnout dva roky starý "hřích", "provinění" na někoho, koho chci za každou, ale opravdu za každou cenu ztrestat a vyhodit ze sedla, je i z hlediska pedagogického kardinální chyba, omyl, nemá to účinek a mluví to jenom o chorobné hysterii nervní a pitomé úči.

A tak se zase národ dílem baví, dílem je zhnusen, především bryskními reakcemi fosílie Mirky Kradačky Zděšené, nářkem už odcházejícího z politiky Jiříčka Přítulného a některých jiných zmetků, kteří žádají, vyzývají, apelují, prostě by chtěli zase uvolnit nějaká ta křesla, v marné sice, ale o to urputnější snaze a naději, že do nich zasednou znovu jen a jen oni. Vždyť to tam mají již někteří vysezené a zcela reálně jim hrozí, že se budou muset poroučet po příštích volbách. To bude ale ještě podobných estrád a festivalů trapnosti povícero, už teď se začínají dokonce mezi sebou rvát, zatím zaznamenána jenom výzva Mirky Zděšené k Ivanu Langrovi, ale to je už jiná kapitola.

Stejně si myslím, že ten uličník Radek Vondráček si může, opožděně sice, ale o to pořádněji, užívat svou slávu a příliv nových fanoušků, hlavně fanynek. Protože je to frajer, má za ušima a k tomu je ještě šikovný, vtipný a talentovaný.

To by byl prezident! A má čtyři roky na to, aby ještě víc politicky dozrál!

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …