Slávek Popelka: Dokážeme se ještě zvednout?

12.09.2013 13:20

Dnes už pomalu nikdo nechce nic vyrábět, pěstovat, zpracovávat či opravovat. Každý chce být manažer bez odpovědnosti a řídit

Slávek Popelka: Dokážeme se ještě zvednout?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr Holešovské výzvy Slávek Popelka

Vážení spolupachatelé!

Česká republika se stala předmětem loupežného přepadení nadnárodních mafií, které chtějí vládnout celému světu. Cílevědomě byl za pomoci zločinců dosazených do jejích vlád a zákonodárných sborů rozkraden její majetek, zlikvidována větší část tuzemské výroby a zemědělství, zpracovatelského průmyslu a maloobchodních řetězců. Následovalo odčerpávání úspor občanů, vyprazdňování devizových rezerv, „odpařování“ národního pokladu a prostředků v důchodových fondech. Na programu jsou nyní přírodní zdroje, půda a lesy, památky a chráněné oblasti. Základními nástroji se se staly velká tunelářská privatizace, zmanipulovaná výběrová řízení na státní zakázky (posléze i krajské a obecní), zločinné exekuce, úplatná justice, výprodej národního majetku za babku, vpád a úroková politika nadnárodních bank, zadlužování státu, protistátní presidentská amnestie a vlastizrádný podvod s církevními restitucemi. Zlatou třešinkou na pomníku totálně vyrabovaného státu se stane individuální majetek občanů; postačí trvale zvyšovat jejich životní náklady (bydlení, energie, daně, zdravotnictví apod.) a stlačovat jejich příjmy (likvidovat pracovní příležitosti, zmrazit minimální mzdu a životní minimum), aby se nakonec utopili v půjčkách a cestou exekucí jim pak byl zabaven majeteček, který v potu tváře budovali oni i generace jejich předků. A nevěřte, že vás se to nedotýká, jelikož máte své miliony ulity na bezpečných místech! Každý jednou najde svého mistra, každý zloděj většího zloděje, každý chytrák ještě prohnanějšího vychytralce.

Cílem je v tichosti ovládnou stát a stát se jeho majitelem – včetně původních obyvatel, kterým je přisouzena role otroků a vyhnanců ve vlastní zemi. Místní vláda bude složena z největších zaprodanců a bezcharakterních psychopatických kolaborantů, vymývání mozků občanů zajistí plně kontrolovaná média a anektované školství. A realizovat tuto strategii se daří více než skvěle! Strategičtí investoři téměř zadarmo dostávají, co si přejí, dividendy a zisky plynou do zahraničí (cca 200 miliard Kč ročně), tuzemská konkurence je zlikvidována, velká většina naší ekonomiky je v rukou zahraničního kapitálu (vč. našeho tradičního know-how, patentů a značek), o osudu tuzemských podniků se rozhoduje v zahraničí, oblíbené české produkty se vyrábějí také v zahraničí. Naše původní výroba se přesouvá na východ, přibývá nezaměstnaných, bezdomovců a žebráků, mzdy jsou na čtvrtině mezd západních zemí, kriminalita a sebevraždy závratně stoupají. Stát se úspěšně zadlužuje, aby gangsteři v bílých límečcích mohli ukrást i hodnoty, které ještě nebyly vytvořeny. Stále zřetelněji se mísí moc kapitálu s mocí kriminální. Organizovaný zločin se opravdu stává nejvyšším stádiem kapitalismu, demokratická společnost je okradena o svou obranyschopnost. Ze země české se stává podřadná dokonale vypleněná kolonie. A to by patologický kazisvět donedávna sídlící na pražském Hradě chtěl kradoucí neviditelnou ruku trhu učinit ještě mocnější a neviditelnější!

Jediná banka není plně v českých rukou; Rakousko ovládá 95 procent kapitálu v bankách - Česká spořitelna, Raiffeisenbank, Volksbank, Erste Bank), v pojišťovnictví je to podobné. V automobilovém průmyslu rozhoduje Německo o 93 procentech. V první dvacítce největších firem autoprůmyslu je jen jedna v českých rukou. Ve stavebnictví má přes 80 procent Švédsko (především Skanska). Chemický průmysl ovládají Poláci (Unipetrol, Synthos Kralupy, Paramo). V maloobchodě kralují Němci: Kaufland, Makro, Penny Market, Lidl, Globus atd. V ostatních odvětvích průmyslu má nejsilnější pozici Tchaj-wan, Německo, Japonsko, Indie, Rusko, v telekomunikacích Španělsko. Prazdroj vlastní Jižní Afrika a cukrovary Francie a Německo. Díky tomu je i postavení českých podnikatelů více než tristní; stávají se pouhou hračkou v rukou nadnárodního kapitálu, obchodních řetězců, exekutorských mafií a úplatných úřadů; redukují výrobu a mnozí krachují, aby je téměř zadarmo schlamstli ekonomičtí žraloci, hyeny a sarančata (tzv. strategičtí investoři). Do majetku zahraničních vlastníků přecházejí ve velkém i nemovitosti; cizincům patří polovina Václaváku, část Karlových Var atd.

Jak bych demontoval kapitalismus s nelidskou tváří     /Oldřich Lukáš/

Dnes už pomalu nikdo nechce nic vyrábět, pěstovat, zpracovávat či opravovat. Každý chce být manažer bez odpovědnosti a řídit

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…