Slávek Popelka: Jen těžko uvěřitelné...

15.02.2016 12:16

Předpověď palmových listů, spolu s dalšími předpověďmi a věštbami sděluje, že naše země by měla brzy - už od příštího roku - prosperovat a dostat se rychle mezi nejvyspělejší země světa.

Slávek Popelka: Jen těžko uvěřitelné...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr Holešovské výzvy Slávek Popelka

Na tom se má podílet i řada vynálezů a nových technologií které budou u nás zavedeny. Čeká nás řada úspěchů, nejen ekonomických  ale i v ostatních sférách života (kultura, sport ..atd). Má se výrazně zvýšit životní úroveň i kvalita života našich lidí - to po změně vlády a vedení  země. Také se má letos objevit výrazná osobnost, která bude mít velký podíl na celkovém zlepšení poměrů v ČR.

Ke změnám má  dojít už brzy,  možná už letos ale nejpozději příští rok.

Některé z předpovědí dokonce tvrdí, že se v příštích desetiletích a staletích se o osudech světa bude rozhodovat právě ve středu Evropy,  že se západní Slované stanou rozhodující silou na  planetě..

Letošní rok ale bude ještě obtížný, očekávány jsou velké demonstrace, nepokoje, skandály a změny na politické scéně, problémy s migranty a turbulence různého druhu...

Podle palmových listů máme dát migrantům najíst a napít a poslat je zpátky domů, jiné řešení není. Jinak se vystavujeme riziku ztráty své kultury, převzetí země muslimy.

Slávek Popelka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…