Slávek Popelka: Naše objektivní zpravodajství

23.03.2020 14:47

1. zpráva našeho objektivního zpravodajství: Haló, haló, co se stalo, prase kozu potrkalo! 2. zpráva: Na koronavirus včera zemřelo několik tisíc lidí!

Slávek Popelka: Naše objektivní zpravodajství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slávek Popelka

Občané, to všechno je komedie či  kouřová clona zinscenovaná "elitami". Účelem je vyvolat strach, paniku a vytvořit věrohodný důvod pro pád či  znehodnocení měn a zničení národních ekonomik.

Dle WHO zemřelo na klasickou chřipku, od prosince 2019, tedy od začátku epidemie nového koronaviru v Číně, na celém světě 135 000 lidí a na Covid 19 cca 10 000. Rozdíl, že? Jedněm mrtvým se dělá obrovská reklama a druhým nikoliv. Jako kdyby nezáleželo na tom, že zemřel člověk, ale pouze na jakou nemoc. Loni zemřelo 1,5 milionu lidí na tuberkulózu a přes 1 milión na AIDS. Jenže to bychom měli pandemii každý rok, protože na chřipku například loni zemřelo 650 000 lidí na světě!!! A tak musely GE přijít s něčím ZCELA novým, chytře zmutovaným, aby to zabíjelo (ale ne zas tak moc jako třeba MERS), rychle se to množilo, ale nebylo to horší než ta chřipka.

Občas se objeví někdo, kdo nemá strach říci svůj názor a má možnost vstoupit do médií a tam říci co je zjevné. Např. paní primářka Adámková z Prahy: „Mrzí mě prezentace těch zpráv, ty palcové titulky, které jsou alarmující,“ a dodává, že právě stres, který čtení takovýchto zpráv vyvolává, negativně ovlivňuje fungování imunitního systému člověka. Přestože je zvykem u infekčních onemocnění udávat nemocnost na 100 000 obyvatel či procento nemocnosti populace, u koronaviru se bez vztahu k celku mediálně řeší případ od případu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…