Sofie Chrtková: Nízká volební účast?

26.05.2014 7:27

Čemu se vůbec naši páni politici diví? Občané nízkou volební účastí dali jasně najevo, co si o EU a našich politicích myslí. Nejde o „tradiční nezájem“ voličů o volby, ale o jasný signál občanů s nesouhlasem politiky EU! Pokud jde o volby do europarlamentu, tak bych do volebních lístků zamíchala i „NE EU“ – možná by bylo překvapením, kolik občanů by šlo k volbám, a to bez ohledu na „počasí“ a předvolební „průzkumy“.

Sofie Chrtková: Nízká volební účast?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Euroamerická politika má pro běžného občana  daleko více  negativ, než pozitiv. Původní pozitiva, která společenství států v EU měla přinést,  se změnila  v odstrašující  negativa, a to hospodářsky,  politicky i kulturně. Demokracie se stala  pouze  záclonkou a svoboda je  nahrazována byrokratickou šikanou našimi i bruselskými politiky. Současnou euroamerickou  politiku lze přirovnat  k  mozkové  infekci, kterou chytli v plné parádě čeští politici. Z komisařů či poslanců EU se vyklubalo stádo nemyslících politických monster, která  opěvují  ruku v ruce  rozpínavý gangsterizmus USA. Důsledky známe – tisíce mrtvých v uměle vyvolaných občanských i jiných válkách, globálně rozoraný průmysl a zemědělství,  finanční banksterizmus, zvyšující se chudoba a tím i kriminalita, zdevastované hospodářství v mnoha státech Evropy, jehož  důsledkem je rostoucí  nezaměstnanost.  Namísto prosperity, začíná vládnout chaos a krize všeho. Nyní si EU zavírá dveře s Ruskem. Hloupější  výplody z EU snad nebylo možné ani očekávat. Namísto všeobecné prosperity a světového obchodu se připravuje další bída a konflikty.

Běžný občan chce žít v klidu, jen hloupí  politici mu v tom brání. Několik mocných politických idiotů si něco vymyslí a další stovky podidiotů  jejich myšlenkový mor roznáší po Evropě.  Pak se začnou divit a řešit,  proč  EU   nefunguje a je v krizi   politické i hospodářské.  Evropské státy fungovaly,  než  je začali  nemyslící  idioti z EU a USA postupně rozebírat  a „globalizovat“. Amerikanizace Evropě nepřinesla žádné klady, jen zápory – hospodářské, politické a kulturní. A  euroamerický boj proti terorizmu –  vždyť největšími teroristy jsou právě USA, hrající si na policajty světa.

Výsledek je katastrofa  a  ještě  se pustili rovnou do Ruska a  záleží  jen na Putinovi, jak si povede, protože  nemyslící politická monstra  na vrcholných místech EU a USA mohou rozpoutat i velký válečný konflikt – blbí jsou na to dost.  EU si sedí roky na vedení a místo schopnosti, předvádí neschopnost, kterou nahrazuje  čím dál častěji stupidnějšími zákazy a nařízeními a než něco politickým monstrům dojde, je pozdě. Pak  „dumají“ a svolávají se  jak z toho co způsobila, se dostat ven a jak dále oblbovat občany bez  ztráty voličských hlasů. USA se neštítí ničeho, každý prostředek k dosažení cílů je „O.K.“ Události na Ukrajině  otevřely  občanům  EU oči dokořán.

Nemocní  politici a gangsteři s bílými límečky nám připravují  konec světa, jaký jsme znali. Nebyl ideální, ale žít se v něm dalo. Proto stále více lidí v Evropě odmítá EU, některé státy vážně uvažují o tom, že z EU vystoupí. EU nesplnila  co slibovala, její experiment velké říše ztroskotal, protože  neschopní, toužící pouze po zisku, rozvrtali to, co dosud fungovalo. Naši politici nečinně přihlíželi, jak se vše u nás rozprodává a rozkrádá. Ve své duševní malosti a omezenosti  se cítí jako velikáni, připitoměle se sklánějí před „mocnějšími“  hlupáky v Bruselu. Otázkou je,  čemu se klaní -  zda jejich blbosti nebo vlastním peněženkám, zřejmě obojí je pravdou.  Naši politici dovolili i cizím parazitům okrádat  naše občany a stát. A když vše doma dokonale pohnojili, začínají si hrát na neomylné světovládce s patentem na rozum – běžný občan si nedovolí mít na rozum patent, ale používá zdravý selský rozum – tedy praktické zkušenosti  a  přirozenou inteligenci. Pokud se tímto řídí – přežije, pokud se začne řídit  „euroamerickým patentem na rozum“,  jde mu o holý život, nežije a pouze přežívá.

“Problémy, jimž dnes čelíme, nemohou být vyřešeny mozky, které je vytvořily.” (Albert Einstein)

Několik důvodů, proč jsem volby do parlamentu EU ignorovala. Za prvé, výše jsem několik důvodů popsala všeobecně,  včetně léta trvajícím zklamáním  našimi politiky. A druhý důvod je právě náš český  politicko-lobistický  gangsterizmus.  Měla bych  snad volit  do EU  někoho, kdo je  a bude politicky  napojen na  největší kmotry v Česku a přispět k ještě většímu gangsterizmu v EU? Denně vychází na povrch různé nechutné vazby s českými kmotry a politiky. Dokud to jde, budou se vzájemně kmotři s politiky krýt a nikdo neví, koho bychom  si do parlamentu EU vlastně zvolili. Dalšího gangstera nebo jeho zástupce, bílého koně?  Úplatného korupčníka nebo moci chtivého egoistu, zajišťující si  nadstandardní důchod a jmění pro sebe a rodinu?

Permanentní  lhaní  a totalitní praktiky mají  i své konce. Rovněž  byrokratická šikana  občanů  je předzvěstí  konce  každé  vlády, která se uchyluje k podobným praktikám. Ve státech EU se zdvihla již vlna nesouhlasu proti  schvalování  násilí na Ukrajině a euroamerické  politice – nejen od  občanů, ale i  od politiků.

Nelze si nevšimnout, jak postihlo mocenské šílenství  naše politiky a jak je nyní, zcela odhalené, vidí občané. Od politiků  výsměšně slyšíme, co jste si zvolili to máte nebo jaký národ, tací politici. Krásná lež a svádění  amorálního a asociálního jednání politiků na občany. Politici permanentně  obelhávají voliče různými líbivými  sliby a důvěřivý občan  dosud naivně  spoléhal na jejich lidský a morální charakter a dlouho mu nedošlo, že jde jen o sprosté  lháře, kteří si zajišťují prostřednictvím  politiky jen vlastní příjmy a moc.

Z médií se na nás smějí buď hlupáci nebo gangsteři – vyberte si. Raději se budou dávat peníze do zbrojení a do NATO, než do státu a občanů.  Opravdu, jděte již do háje s celou neslavnou EU, které nešlo o nic jiného, než z nás vyždímat co se dá a udělat  z Česka nesoběstačnou kolonii.  Vážení politici, jděte raději sázet brambory, na to možná ještě máte a nechte si určitě  „poradit“  z Bruselu, ať ochutnáte vaši „bruselskou“ polévku  a sklidíte, co jste si zaseli.

V konfrontaci s fakty a skutečnostmi z jiných zdrojů, než jsou česká média a čeští politici, vypadají pak tito mediálně-političtí demagogové neskonale hloupě. Přidáme-li k tomu fakt, že nezvládli situaci ve vlastním státě a rozhodují o jiných státech, je pak  činí jen dobře placenými hlupáky a škodnou již nejen pro náš stát.  Většina našich politiků se totiž chová tak, jakoby ani náš stát a naši občané neexistovali a řeší zájmy jiných států a velmocí – a ještě hloupě. No, ono se moc zkušeností a vědomostí v naší  PS opravdu nenabere, a je to hodně vidět.

 „Svěžím vánkem“ v této euroamerické  politické zatuchlosti  bylo vystoupení JUDr. J.Vyvadila v Interview ČT24 dne 13.5. a jeho další postoje. Zde se střetl zdravý rozum a reálné vidění s mediálně-politickou a totalitářskou demagogií, které jsme denně vystavováni. Díky pane Vyvadile za tuto perfektní  a názornou ukázku  inteligence proti  hloupé, mediální a fanatické  demagogii.

Mnoho našich politiků je v politice a PS dlouho. Je naprosto zarážející, že si nikdo z nich nevšiml, jak se rozkrádá náš stát a jací gangsteři a gangsterky jsou přímo na vrcholných politických místech a jací hlavouni jsou zapleteni do různých miliardových kauz. Denně jsou gangsterských kauz plná média. Vše se dá prý koupit  i justice, jen ten rozum se koupit bohužel nedá. Krást se mohlo díky dotacím z EU o sto šest.  To si nikdo z těch „chytrolínů“ za 25 let v PS a vládách nevšiml, že je lepší zachovat domácí průmysl a zemědělství, tím zaměstnanost i důchody  a do EU draze prodávat naše zdroje a výrobky a být suverénním a soběstačným státem? Proč   cizákům  dáváme za hubičku  to nejdražší  a  vyvážíme co nejlevněji? Vždyť nám nepatří už  ani ta voda! Ekonomové by nám to jistě „vysvětlili“ konkurenceschopností, ale těch samých ekonomů bychom se měli ptát,  zda je opravdu „ekonomické“  být nesoběstačným státem  jeho rozkrádáním, devastací průmyslu a  zemědělství a stát se  nakonec nesoběstačnou kolonií s vysokou nezaměstnaností? Proč dovážíme  potraviny,  proč zaměstnáváme cizince, namísto našich šikovných a vzdělaných lidí?  EU hodně dlouho trvalo, než „přišla na to“, že dotace jsou u nás rozkrádány. Dotace se rozkradou, státní kasa také – a ejhle, rázem jsme zadlužení až nad hlavu. Účel světí prostředky, protože  zde  byl především  zájem zlikvidovat  náš stát v rámci  globalizace, aby se dosud soběstačný stát, stal závislým na EU a především zadlužený vůči EU, čímž nás přivázali k boudě EU a nažrat dostaneme, jen pokud budeme poslušní.  

Nejkřiklavějším  příkladem  pohrdání občany  se stala po volbách ČSSD, její ministři a premiér. Nejen, že ČSSD obrátila od předvolebních slibů o 180 stupňů, ale  překonala i lhaní  „pravice“, o které to bylo  otevřeně známo a občan od nich  nic dobrého nečekal. Povolební postoj ČSSD k církevním restitucím, referendům,  exekucím a jiným problémům našeho státu a neřešeným problémům občanů, stejně tak postoj k ukrajinské krizi, ukázal jejich pravou  tvář, zájmy, osobní charaktery, ale i smysl pro politiku, důvěryhodnost  a zejména čestnost vůči občanům. Vůle občanů v demokratickém státě by měla být na prvním místě. Na vůli občanů se zvysoka kašle, to není demokracie, ale totalita. Občané naše politiky vnímají  jako  dobře placená a prodejná   euroamerická  pimprlata , protože  o tom je především naše  česká politika.  Občané nesouhlasí, aby u nás byla cizí vojska nebo americké základny, nesouhlasí, aby se strkaly peníze do NATO. Občané se nebojí, že budou napadeni Ruskem. Jde jen o to, aby se pod nějakou záminkou u nás umístila americká základna a zbrojařská lobby měla opět slušné kšefty. Mimochodem, naši politici by si měli uvědomit, že pokud schvalují polofašistickou vládu na Ukrajině i to, jak se dostala krvavým pučem a nedemokraticky do vlády, vnímají naši občané i tak, že naši politici by mohli, v případě nesouhlasu nebo odporu proti vládě, použít podobné nebo dokonce i stejné metody, jako byly použity v Kyjevě – a to platí i pro občany jiných států Evropy.

Vyspělá civilizace je v myšlení a vnímání světa kolem nás a vytváření harmonie člověka s přírodou.  Současná „civilizace“  není  krokem vpřed, ale bloudíme v kruhu barbarství a honbě za ziskem,  neúctě k tomu  z čeho pocházíme,  k neúctě k přírodě, kterou devastujeme a jednáme  tak  proti sobě samým. Neúcta k přírodě a člověku je naší  degenerací  současné civilizace,  degenerací  duchovní  vyspělosti.    Právě vítězství degenerativních  šílenců, ať již církve nebo politiků, je proti životu, proti celkové  harmonii a civilizační vyspělosti.  Modlou se stala honba za mocí a mamonem, drancování přírody a člověk se stal jen „zdrojem pracovních sil“ – již není  člověkem a občanem.  Vše jsou již jen „zdroje“ k soukromému zisku – nikoli jen prostředky k životu. Můžeme  devastaci  přírody, války, násilí, vraždění, brutalitu, bezohlednost a krutost  brát jako vyspělost civilizace?  Vždyť církve,  které by měly především být od toho, aby  pěstovaly v lidech harmonii a bděli nad duchovní vyspělostí civilizace, mají největší podíl na její devastaci. Dnes tuto úlohu převzali politici.

Proč  místo pěstování a zdokonalování  harmonie a duchovní civilizace a lidskosti,  dovolíme vítězit  a podřizujeme se barbarskému ničení na povel  zdegenerovaných šílenců a proč jim lidé tak snadno naletí?  Šílenci budou své činy omlouvat, vysvětlovat,  hájit  a přesvědčovat lidi o jejich potřebnosti, prospěšnosti  a nutnosti. „ Po ovoci poznáte je“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …