Sofie Chrtková: Připraveni k boji za vlast?

13.06.2014 16:47

Vláda připravuje ke schválení na podzim zákon o branné povinnosti pro muže a ženy od 18 do 30 let s mediálním odůvodněním, že v případě napadení, máme asi 20 tisíc bojeschopných vojáků, což je málo. Válečná mašinerie žere po statisících.

Sofie Chrtková: Připraveni k boji za vlast?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čeští vojáci vracející se z mise v zahraničí

Především by nám naši vládní „vlastenci“ měli vysvětlit, kým bychom měli být údajně napadeni a hlavně, čí vlast by se měla bránit. Západ si od nás zcela v poklidu vzal vše co potřebuje a mělo nějakou hodnotu, což mu za nemalý úplatek poskytli a umožnili předešlé vekslácké vlády a jsme  již pouhou kolonií, která se nám ještě zmenší o území  ukradené v tkzv. „církevních restitucích“. Tak na tento vládní špek naletí asi málokdo.  Ostatně, branná povinnost byla zrušena i proto, že západní imperializmus je u nás vítaný, tedy ničeho se obávat nemusíme. Vstupem do NATO, jak bylo občanům „vysvětleno“, se budeme zabývat pouze záchrannými a lékařskými vojenskými záležitostmi v rámci NATO, ale přímých bojů se naši vojáci nezúčastní. Nyní je tomu jinak a opět máme naletět.

Především,  nebudeme bránit naši vlast, ale americké zájmy na území Evropy a možná i jinde. Ruskem napadeni nebudeme, pouze v případě, pokud se na našem území usalaší a shromáždí dostatek sil NATO, pod  kterým budou naši vojáci bojovat, včetně  našich branců, na našem území vyrostou  americké základny a radary apod. Takže, jaká obrana naší vlasti? JEDINOU OBRANOU JE NAŠE NEZÁVISLOST A NEUTRALITA  –  což je dostatečně vlastenecké k obraně naši vlasti.  Komu by se líbilo pokládat životy za miliardářské lehkoživky a nadnárodní korporace, které nebudou mít nikdy dost?  

USA již těžko obhajují své války, a to především  před svými občany.  Různými válečnými konflikty jim dochází  vojáci, finance a narůstají dluhy, USA je v celkové krizi, a tak je třeba zapojit  evropské „spojenecké spiklence“.  USA budou válčit vždy, protože z válek a konfliktů žijí, postupně nemají již co vyvážet, jen ty válečné konflikty a chaos, což  některým našim politikům nedochází.

Naši soudruzi se zřejmě  rozhodli o přátelskou výpomoc „Hurá na Rusko“, což může znamenat i třetí světovou válku. Jsme postaveni před otázku, zda se nechat pod vedením NATO rozbombardovat Ruskem nebo  vojsky NATO v případě, pokud se zde objeví  občanský odpor jak proti válce, tak proti americkým základnám a radarům a branné povinnosti, a to pravděpodobně formou  „českého majdanu“. Odpor proti válce, radarům a americkým základnám na našem území zde již je. Zvedá se odpor proti NATO a politice EU a USA -  nejen u nás.

USA rozpoutaly mnoho konfliktů po světě a  nyní potřebují „pomoc“. V čem? V dalším rozpoutávání konfliktů nebo rovnou  k započetí třetí světové války? Máme USA a EU pomáhat v dalším kolonizování ve jménu Mamonu a osobních miliardářských zisků? Mají kvůli tomu umírat naše děti v prvních liniích  a být potravou pro děla a bomby? Proč by jinak vláda chtěla schválit zákon o branné povinnosti? Jiný důvod není a nebude. A pak, jsme ve středu Evropy, tedy nejpravděpodobnější části střetu dvou mocností. Nevím, co je „vlasteneckého“ na tom, nechat si pozabíjet děti a z vlasti udělat bojové pole a spáleniště, kde minimálně  100 let nic neporoste.

Především bychom měli mít na mysli, že nebudeme  bránit naši vlast, ale  americké zájmy, které navíc tvrdě zaplatíme – penězi i životy. O nás nepůjde, budeme jen obětovanou kolonií pro udržení nadnárodních korporací, miliardářů a největších vyžírek světa, ale také válečných šílenců a štváčů. Především válečných štváčů a šílenců by se měla  naše vláda zbavit.

A naši politici by si měli především uvědomit, že dělají vše proto, aby  k možnému a rozsáhlému válečnému konfliktu svými rozhodnutími a řiťolezectvím do zadnic USA a EU  dopomohli!

Vážení politici, dojde-li k boji, postavte  se sami do předních linií bok po boku s miliardáři a jejich synky a dceruškami, církevními hodnostáři  a všemi, kdo jsou již  natolik vypatlaní, že chtějí a mají potřebu bojovat, střílet a zabíjet  –  vyřiďte si to  tentokrát laskavě mezi sebou vzájemně a netahejte  do   vašeho  válečného šílenství naše děti.  Uděláte tímto gestem pro svět více, než  umožňuje vaše představivost.  A pokud možno, bojujte na severním či jižním pólu, kde budete řádně zakonzervováni a dlouho vypadat jako živí  a kam budou jezdit naše děti zkoumat konec  jedné  historické  etapy,  který je hoden následování.  Jděte příkladem , nám chybět nebudete a my se zatím společně postaráme o to, aby se nám konečně vyplnily sny o normálním životě v míru a hojnosti.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …