Sofie Chrtková: Vývoj eurohujerů v Česku

03.03.2014 14:42

Patolízalství jsme neměli rádi od útlého věku. Již malé dítě patolízalství nemá rádo a přirozeně patolízaly vytěsňuje ze své party kamarádů. Patolízalové se totiž nechovají normálně, nejsou v kamarádství stabilní, chtějí osobní výhody, pro které jsou schopni zradit kamarády, potopit je, nedrží partu, pomlouvají, štvou úlisně kamarády proti sobě, žalují a donášejí – zkrátka v partě normálních dětí jsou nežádoucí a většinou jsou i maminčini, zcela neschopní a zbabělí mazánci a své místo na slunci si dobývají nečestným způsobem i přes máminy sukně – zde počátek dospělého eurohujerství.

Sofie Chrtková: Vývoj eurohujerů v Česku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Patolízal trpí i závistí, když někdo něco umí lépe, než on, má potřebu druhého shazovat. Patolízal se dolíže, bohužel,  často  až k vysokým  politickým funkcím, protože oplývá všemi  vlastnostmi, které jsou v politice žádoucí.

Patolízalové  mají silnou tendenci vládnout a manipulovat s lidmi, ale nemají přirozenou autoritu, právě pro své, společnosti  odporné vlastnosti. Často nemají ani dostatečné znalosti, ale o to větší chuť  mají mít moc a rozhodovat.  Do vysokých funkcí se dostávají stejným způsobem, jako jednali již v útlém věku.  Známe je všichni. Když patolízalové vyrostou, jsou samozřejmě horší a dostanou-li navíc moc, kam se také díky patolízalství dostali,  je to pro jejich okolí katastrofa – natož pro stát, zastávají-li vysoké funkce. A těchto patolízalů nyní máme více, než je zdrávo, možná právě proto, že jak se říká: vrána k vráně sedá. A  je to i důvodem, proč normální člověk v politice nevydrží, protože s většinou   patolízalů kolem sebe,  musí čelit jejich nestravitelným  vlastnostem, takže je těžké normálně pracovat a něco rozumného prosadit. Není lehké s patolízaly vyjít, protože jim naprosto  chybí  emoční inteligence, která zaručuje především životaschopnost jedince, sociální cítění, solidaritu se slabšími  a  nemá přirozenou  autoritu.

Patolízal je ve skutečnosti zcela neschopný, pouze vyniká právě svými patolízalskými vlastnostmi, takže navíc potřebuje, aby měl kolem sebe poradce a někoho,  za koho se může schovat – stejně, jako v mládí za máminy sukně – tedy potřebuje někoho silného v pozadí a pokud se dostane až do vysoké politiky, dělá tomu silnějšímu užitečného idiota, protože na víc nemá. Stačí mu, že se opájí vlastní mocí  – a je konečně  nekonečně šťastný. Tyto připitomělé   šťastné  úsměvy na tvářích politických patolízalů můžeme nyní vidět čím dál častěji.

Další stránka je, že jak škodili v mládí partě, škodí ve vysokých funkcích celé společnosti. Máminou sukní je nyní  pro ně EU, NATO a USA a nižší záležitosti, jako občané a vlastní stát je pochopitelně  již nezajímají – nejsou zde od správy státu, ale pro osobní moc a peníze.  Nejsou  zase tak hloupí, aby nevěděli, že je občané neberou, protože jsou ve skutečnosti zcela neschopní  vládnout, což prokázali za mnoho let  své působnosti  již  na  nižších politických stupních.  A k patolízalství patří i osobní zbabělost. Jak děti, tak normální dospělí jedinci s vyvinutou emoční  a sociální inteligencí, slabším pomáhají – je to přirozené. Patolízal není schopen pomáhat slabším,  protože mu emoční a sociální inteligence chybí, což je k odpovědnému vedení státu přímo nezbytné.

Nyní nám  z politických  patolízalů  vyrostli  eurohujeři,  tedy užiteční idioti pro EU, NATO a USA. Ty věděly, koho si dosadit a kdo bude tancovat, jak oni pískají, a to ještě  se  šťastným, leč  připitomělým úsměvem na tváři, neb patolízalstvím  konečně dosáhli  nejvyšší životní mety – moci vládní, kdy zároveň  povýšili  i  na eurohujery.

Závěrem lze konstatovat, že od patolízalů a eurohujerů  nemůžeme nic kloudného očekávat, protože jsou v zajetí svého, konečně  naplněného  superega a schází jim základní předpoklady pro skutečné a odpovědné vedení státu. A právě proto, že je v naší politice již kritické množství patolízalů a eurohujerů, naši občané nemají politiky rádi a oprávněně jim nevěří, protože svoji neschopnost dostatečně prokázali, když dovedli náš stát do současného marasmu – tedy takřka ke dnu. A až dojde na „lámání chleba“, každý si s patolízaly a eurohujery  jen náležitě vytře.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.