Spolek Šalamoun: Petr Kramný vrah? Pochybnosti

28.05.2018 13:58

V dnešním 8. dílu ze 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného přinášíme díl s názvem "Lež".

Spolek Šalamoun: Petr Kramný vrah? Pochybnosti
Foto: ReproYoutube, bar
Popisek: Petr Kramný

Dnešní díl je zaměřen na tu skutečnost, že přednosta ÚSL v Ostravě, agent STB s krycím jménem SIMON - MUDr. Igor Dvořáček patrně "omylem(1)" informoval soud o nevyčerpatelnosti histologického materiálu a proto závěr o nálezu odpovídajícímu zásahu elektrickým proudem je u Moniky Kramné učiněn na základě 1 (slovy jednoho) histologického řezu srdce Moniky Kramné.

Spolek Šalamoun ad hoc oslovil celou řadu znalců z odvětví soudního lékařství, i mimo Českou republiku, zda by k takovému závěru, který je základním pilířem odsuzujícího rozsudku dospěli na základě jednoho, jediného histologického řezu srdce?

Dodnes se žádný takový znalec nenašel!

V jednom z dalších dílu 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného se dozvíte, že závěr učiněný právě na tomto jednom jediném histologickém řezu srdce o působení elektrického proudu je zcela a kategoricky mylný.

Více v 8. dílu s názvem "Lež?" naleznete ZDE

Všechny díly seriálu Petr Kramný vrah? - pochybnosti, naleznete ZDE

(1) Omyl je pracovní termín Spolku Šalamoun, kde znalci Smatanová, Dokoupil konstatují patrně právě omylem stopy účinku elektrického proudu na srdcích Moniky a Kláry Kramné, které tam ve skutečnosti přítomné vůbec nejsou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.