Svatopluk Otava: Barevný puč v Praze začíná dnes ve 13:00

10.05.2017 8:15

Zkorumpovaní nefachčenkové, rozkrádači republiky a výprodejci české suverenity zahajují dnes odpoledne ostrý pokus likvidace prezidenta Zemana. Potlach spiklenců z ČSSD, KDU-ČSL, ODS za řízení pana Kalouska (TOP-09) , jemuž úslužně pomáhá umetat cestičku prýsoudruh Filip (KSČM), svolal bruselský genosse Hamáček do Poslanecké sněmovny ČR na 13:00.

Svatopluk Otava: Barevný puč v Praze začíná dnes ve 13:00
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zasedání poslanecké sněmovny

Dodržet smlouvu či slovo? To není „hodnota“….

Záminkou pro převrat má být neochota prezidenta Zemana odvolat skutečně fungujícího strážce státní kasy Andreje Babiše. Miloš Zeman trvá totiž na tom, aby uzavřené smlouvy (včetně koaličních) platily, Republika přestala být fialovou džunglí ohýbačů paragrafů i Ústavy a právo se začalo krýt aspoň v základních parametrech se spravedlností.

Po týden trvající dělostřelecké přípravě ze strany mainstreamu zahajují dnes pučisté politické kroky, co mají jejich  nezákonné počínání „posvětit“. Ve Sněmovně začne „grilování“ ministra financí, proti němuž nevolitelní spiklenci sice pranic faktického v ruce nemají, zato však touha zmocnit se ministerstva Andreje Babiše a rychle „zamést“ dosud existující stopy po vlastních kostlivcích  je nepřekonatelná.

I vši v kožichu, které se podařilo nasadit do Babišova hnutí ANO, ožívají a nad zdárným provedením převratu přijel dohlédnout i euroobčan Pavel Telička, jenž právě za Babišovo hnutí kandidoval do citadely bruselské byrokracie – Europarlamentu.

Kdo bude vlastně „velitel“? Telička, ne Kalousek?

To se ví, že také odhodil rukavičky a prezidentský lynch ještě včera stihl posvětit v propagandistické show INTERVIEW ČT-24. Co také čekat od kovaného kariéristy. Změna režimů se jej nikdy netýká, průkaz KSČ už dávno pozbyl platnosti a místo něj se dnes zdobí licencí na oficiální kšeft s úplatky, což se teď ovšem nazývá honosněji – lobbingem. A vazby páně Teličky na OKD, pana Bakalu a pana Sobotku na nás vykukují i z další Teličkovy firmy New world resources, podrobněji je zde zbytečno rozplétat vztahový konglomerát.

Oficiální záminkou pro sesazení prezidenta má být prý účelové „ohýbání“ Ústavy, jíž se má dopouštět tím, že trvá na oficiálním vypovězení vládní koaliční smlouvy ze strany premiéra Sobotky, do níž se bruselská loutka sama v roce 2014 uvázala i s celou svou kariéristickou partou. Teprve pak se hodlá bavit o odvolání nepohodlného ministra, jehož jediným skutečným „hříchem“ je hlídání státní pokladny.

Pozoruhodné při tom je, že obdobné počínání prezidentského násosky Havla, který neodvolal svého času v obdobných podmínkách ministra Skalického, či stejný postup prezidenta Klause, kdy se rozhodl neodvolat rovnou tři lidovecké ministry, nikomu z dnešní hochštaplerské smečky nevadilo. Ovšem názorově pevný Zeman je pochopitelně trnem v oku všem milovníkům chaosu, poněvadž ten již panuje vlastně v celé předválečně vyhysterizované Evropě a náš ostrov klidu se“ do číchsi větších a „vznešenějších“ cílů nehodí.

Sběhlí faráři, politické prostitutky, uječenci a různá jiná dobrá společnost, řekl by Švejk.

Také uniknout „spravedlnosti“ by pan prezident neměl. Uražená ješitnost „koaličních“ hermanovců, tedy má být uspokojena ústy politického prostituta Bělobrádka tím, že prezident byl zkrátka „vyzván“, aby neodjížděl na dlouhodobě plánovanou státní návštěvu ČLR. Ta by totiž mohla v budoucnu napomoci diverzifikaci českého exportu a dlouhodobě kované pouto k ekonomice Nové Grossdeutsches Reich by se mohlo povolit. No, nemyslitelné!

A pro jistotu hodlá náš osvědčený politický odpad zapojit i odpad lidský, uječený, aktivistický. Takže v 18,00 začne i ohlášená „demonstrace“ profesionálních majdanistů a podobného hnědého moru v horní části Václavského náměstí. Inu, zažilo již zajímavé „demonstrace“ a kýblování špíny. Před pár lety ze sochy Sv. Václava „hrdě“ pleskaly rudočerné banderovské třepetalky a již tehdy to policii vůbec nezajímalo.  Takže pokud náhodný chodec i dnes krom nenávistných pokřiků slečny Fialové nebo psychopata Peczynského zaslechne i svěží ukrajinský dialekt, nemůže jej to překvapit.

Navíc vůbec nelze očekávat, že by čeští těžkooděnci snad zasáhli proti „revolučním“ změnám, poněvadž policii i výklad „práva“ si již zprivatizovali pučisté z ČSSD.

O majdanistických vizích, jak „aktivisté“ hodlají naložit s hlavou státu a všemi, kterým aspoň trochu záleží na zbytcích demokracie v této zemi svědčí nejlépe zasněná představa, již právě Peczynský svěřil sociálním sítím „Až Zeman chcípne, tak se strašně ožeru.“.

Na co se tedy pan prezident má vlastně v těchto dnech spolehnout? Na své občany. Na ty, kterým se nelíbí představa, že by měla vlastně „chcípnout“ celá Česká republika, na jejímž místě by bělobrádci, kalouskové a hermanové tak rádi viděli „spolkovou zemi“ Böhmen und Mähren“. Na všechny, co nechtějí, aby jimi zvolená hlava státu „chcípla“. Na všechny, kteří by rádi i do budoucna říkali upřímně a třeba od plic, co si myslí a nehrozilo by jim, že by měli kvůli tomu po peczynsku „chcípnout“.

Ono také platí, že čím kdo zachází, tím i schází. Ještě se tedy uvidí, co nebo kdo nakonec vlastně politicky, občansky či jinak „chcípne“.

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…