Svatopluk Otava: Eurowehrmacht chce posílit o slovanské janičáry

29.12.2018 16:23

Dokonce už prakticky posílil. První vlaštovky jsou z České republiky. Je to totiž zhruba rok, kdy vláda ČR posvětila podřízení české brigády rychlého nasazení Bundeswehru. Lokajštější demaskování skutečné degradace české státnosti na německý protektorát snad ani nejde uvést. Správná chvilka, aby vrchní německý verbíř Eberhardt Zorne sdělil médiím svou vizi na další obohacení osmanogermánských waffen budoucnosti. (Ovšemže blízké.)

Svatopluk Otava: Eurowehrmacht chce posílit o slovanské janičáry
Foto: archiv Svatopluka Otavy
Popisek: Svatopluk Otava

Budou i nové distinkce?

Není pochyb o tom, že ekonomický primát v Evropské unii hraje Německo. A nebude asi náhoda, že ekonomickou moc v EU hodlá vítěz podpořit i patřičnou mocenskou strukturou. V policejních složkách Spolkové republiky najdeme řadu „integrovaných“ Turků, v armádě též. Kdo by koneckonců nesympatizoval a odvážným Simirem Gerkchanem z nekonečně oblíbeného německého krimiseriálu Kobra 11? V Bundeswehru slouží také řada Turků, je naprosto logické, že se v duchu osmanských tradic najde místo i pro historicky osvědčený kanonenfutr na úrovni tureckých janičárů.

To bývali původně unesení či v mladém věku zajatí příslušníci hlavně slovanských národů, vychovaní drilem a vymýváním mozků k zabíjecí dokonalosti a věrnosti osmanskému panovníkovi. Současný sultán Erdogan si může mnout ruce. Islamizace Evropy se daří bez boje mohutným tempem, vymývání mozků mladé generace za něj činí „vzdělávací“ koncepce západoevropských zemí, výcvik ve zbrani probíhá zdárně rovněž na ekonomické konto dobývaných.

Pro začátek prý mají být noví němečtí žoldnéři hlavně specialisté. IT odborníci, lékaři, chemici.

No bodejť! Přímo zlatý námezdní claim je pro tyto účely podrobená Česká republika. To se ví, že přetáhnutí odborníků vzdělaných za naše peníze nebude pro Německo problémem. A naši lékaři, parašutisté i chemici mají po letitém naťáckém vartování jakýsi zvuk. Vždyť i nervově paralytickou látku jako Novičok vám zfouknou přímo na koleně!

Ještěže máme tak pokrokovou Ústavu

Pravda je, že většina evropských zemí se zbytky samostatnosti tuto berlínskou aktivitu zatím bryskně odmítla, například proto, že to odporuje jejich ústavám. Naší Ústavě však tento germanofilský záměr pranic neodporuje. My máme povoleno žoldačit kdekoli, kde to naše kolaborantské vlády již posvětily předchozími „spojeneckými“ úpisy.

Jediné, co zákon striktně zakazuje je interbrigadistická služba kdekoli, kde se skutečně bojuje o holé životy proti fašismu. Několik Čechů, co našli odvahu postavit se se zbraní ukrajinským fašistům má proto do budoucna jen jedno jisté. Přežijí-li a dostanou se ve zdraví zpět do vlasti, čeká je kriminál. Proti banderovcům a fašistům se totiž neválčí, to jsou naši spojenci.

Je tedy obvyklé, že se náš stát bezplatně postará o zflikování vrahů, kteří snad na Donbase přišli k úhoně a dostali napráskáno od statečných obránců svých rodin, je obvyklé, že si s vojenskými pučisty v Kyjevě potřásá rukou kdejaký náš politický „reprezentant“, ale označit vraha za vraha, neřkuli oplatit mu stejným, to se dnes u nás trestá.

To německé velení se přitom náramně osvědčuje. Vzpomeňme třeba na nedávné německé fírování na misi KFOR v Kosovu, kde byli naši vojáci Němci odveleni ze Srby obývaných vesnic na provizorní srbskou hranici, aby jen několik hodin poté mohli albánští řezníci ve jménu Alláha Velikého a Slitovného naše slovanské bratry patřičně zmasakrovat. Zmasakrovat, případně se ještě „humánně“ zásobit i jejich živými těly, které pak prostou vivisekcí dobře zobchodovali při nahrazování věkem či nemocemi prožraných vnitřních orgánů západních nositelů „hodnot“.

Tak už máme, co jsme chtěli…

Skutečností ale také je, že naše současné politické špičky jsou aktivitami německého verbuňku poněkud zaskočeny. I taková milovnice všeho, co jen vzdáleně „voní“ nějakou tou „obrannou“ agresí hlavně proti Rusku paní Jana Černochová se dala slyšet, že by to mohlo mít negativní dopad na personální naplnění naší armády. Další se vyjadřují v podobném duchu, ale vyložený nesouhlas od nich slyšet není.

Jen komunisté ústy pana Černého takový krok nevítají. A kdo je rezolutně proti – pak jen skutečný obránce české suverenity – Tomio Okamura a SPD. Okamura také velmi výstižně historicky vzpomněl na internacionalizaci kdysi slavných vrahounských eskader Waffen SS. Měli bychom si to všichni zapamatovat, bude-li nám umožněno ještě někdy volit.

Komu však výprodej české suverenity nevadí a se službou Čechů v Eurowehrmachtu nemá nejmenší problém, to je pan Marek Ženíšek z Bruselských Starostů. A to si pište, že nebude sám…

Tak se nám ta Unie čím dál tím více blíží k bývalé Festung Europa. Unijní „pohraničníci“ z agentury Frontex loví jednoho nájezdníka za druhým a dopravují je na naše náklady do cílových stanic, Berlín pomaloučku polehoučku buduje Eurowehrmacht.

Takže tak. No, a jestliže se tedy naše politické špičky k nápadu internacionalizace Bundeswehru staví zatím spíše překvapeně a jestliže veřejné zdroje nelžou, vyznívá tak trochu pikantně, že naše armádní šéfstvo už se nechalo slyšet, že vlastně o nic moc nejde, protože se zatím pouze jedná. Ovšem to je veliká úleva! Vojáci politikům vzkazují, že to teprve vyhandlovávají a zatím jim vlastně nic nennařizují.

A mnozí z nás už zase mají neodbytný pocit, že by si měli kdysi v listopadu 1989 raději nechat ruku i s klíči urazit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…