Svatopluk Otava: Já, kovaná svazačka, komunistická ideoložka a prominentní zajatkyně CIA, říkám...

15.03.2016 7:33

Internacionalismus pod značkou půlměsíce zvítězí. Evropské pašalíky soudruha sultána Erdogana budou uvedny pod laskavou ruku mezinárodního vraha, protože mi osobně slíbil, že aspoň ženské pokolení evropských národů bude prostřednictvím chovných farem skvělých janičářů zachováno.

Svatopluk Otava: Já, kovaná svazačka, komunistická ideoložka a prominentní zajatkyně CIA, říkám...
Foto: bundeskanzlerin.de, tan
Popisek: Německá kancléřka Angela Merkelová

I tak by se dalo přeložit vystoupení Angely Merkeloví na tiskové konferenci věnované výsledkům částečných německých voleb. Žádná sebereflexe, žádná lítost nad obětmi sociálního inženýrství, které hnijí na zablokované balkánské cestě do Reichu. Já nic, já humanitární muzikantka, vina je na těch, kteří s ekonomickým nožem na krku ještě jakž takž dýchají.

Osmansko-německá osa držící rozvrácenou Evropu pod krkem jakékoli probouzení národního uvědomění zcela vetuje. Na chystaném potlachu kolaborantů s budoucími místokráli má být vše potvrzeno. Vlastně se už o nic nejedná. Do popředí bude vystrčeno „lidské právo“ na vraždu novinářů, které si dovoluje soudit ruský soud, zabývající se jistou pilotkou Savčenkovou.

O vině či nevině Evropa ví prd. Zato  Schwarzenbergův politický klon Zaorálek má jasno. K nejnovějším sankcím by se připojil, protože „je třeba zabránit smrti této statečné ženy“. Je mu lhostejné, že žádný takový trest potenciální vražedkyni ve zpozdilém Rusku nehrozí. Koneckonců – koho zajímá vina či nevina? Logopedicky neošetřený blábolil v zásadní funkci má jasno. Připojil by se.

Premiér, jenž už za lísavé privilegium být nejslavnějším výprodejcem národní identity ocejchoval bezvýznamnou plackou i vrchního kondotiéra sudeťáckého landsmašaftu se svým pidiministříkem naprosto souhlasí. Určitě však nebude souhlasit s navrhovanou změnou školského zákona o povinné zkoušce s matematiky pro středoškolské maturanty. To by totiž zavánělo možností, že budoucí obyvatelé osmanských zemí by si mohli spočítat, kolik je vlastně jedna a jedna.

Zakažme! Potrestejme! Sledujme! Nedovolme! Před  (asi posledními) volbami do čehokoli je nutno zavést cenzuru intrenetu, podpořit zglajchšaltovaný tisk a (zcela novým zákonem!) úplně zrušit nějké ty demonstrace. Nebude se smět shromažďovat tu i onde, hlavně ne v blízkosti míst politikářského „sněmování“. (Příznivců s rudými kartami v tlamičkách se tam totiž neschází dost, navzdory přátelskému schapirosponzoringu.)

A vytloukat okna budme všude, kde se po všech těchto „lidsko-právních“ opatřeních slezou nějací ti odpůrcové pokroku. Tak, jak už to máme v milém Reichu a jak nám to zápisky z cest plasticky vylíčil exprezident Klaus. A vůbec – „maul halten und weiter machen“ dí na adresu hlavně Východní Evropy mutti Merkel.

P.S. Překlad Andělčiny tiskovky je pouze simultánní.

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…