Svatopluk Otava: Kačer Donald umí zalhat dvakrát v jedné větě

08.03.2016 14:41

„Dny neřízené migrace do Evropy končí..“, prohlásil předseda Evropské komise Donald Tusk. Dvojitá lež ve stručném projevu a jaksi se nad tím nikdo z euro“elit“ nezarazí, tím méně, že by se nad evidentním lhaním pozastavil.

Svatopluk Otava: Kačer Donald umí zalhat dvakrát v jedné větě
Foto: commons.wikimedia.org/Andrzej Barabasz
Popisek: Donald Tusk

Uvykli. Uvykli bezprecedentním lžím, nikdy v historii nezaznamenanému pokrytectví, uvykli pocitu, že se jim („elitám“) už zkrátka nemůže nic stát.

Za prvé – lživý je terminus technicus, který se snaží pan Tusk vnutit do povědomí občanů evropských zemí o „neřízené migraci“. Tato migrace je řízená. Je řízená trojspolkem Turecko – USA – Saúdská Arábie, má za úkol mocensky zcela znehybnit Evropu prostřednictvím EU. Po 70 let okupované Německo bez autentické vnitřní i zahraniční politiky má díky své ekonomické nadřazenosti sloužit k zotročení všech evropských zemí. Půlmiliardový potenciál Evropy má být na jedné straně politicky nasměrován proti Rusku, z druhé strany pak formálně dezintegrován a podřízen vazalskému postavení vůči Osmanům, jejichž loupeživý boj o Evropu se konečně zdá být na dosah. Vyklizený prostor Blízkého Východu bude rozdělen mezi Osmany a Saúdy. Až bude vše mocensky rozhodnuto, na Saúdy i Turky si pohodlně vyšlápneme, kalkulují Američané.

Za druhé – Tuskova krátká větička je uzavřena slovem „končí“. Další lež, nic totiž nekončí. EU má platit do neurčita se stupňující výpalné a co se týče „konce“ migrace, má se celá situace zcela jinak. Sultánův vyjednavač (spíše posel diktátu) Davutoglu přednesl na posledním sunnitu (pardon, summitu) tezi, že za jednoho vráceného ilegála na Turecké území bude muset Evropa přijmout jiného ilegála, jehož dokumenty budou zatím dobře zfalšovány, tudíž bude vyhovovat plně krátkozrakému požadavku, že prchá před hrozícím nebezpečím války. Matematicky – nula od nuly pojde, tok invaze se nezmírní ani o fous.. Pochopitelně – nějaká ta horní hranice vstřebatelnosti islamistů do degenerované Západní Evropy nebude nijak omezena.

Evropa bude mít do budoucna zajímavý bonus. Turkům platit hotově za jakýkoli budoucí politický blábol, Američanům poskytovat výsledky svých technologií a draze vzdělaných mozků výměnou za totální ekonomickou podřízenost prostřednictvím TTIP. Jako třešnička na dortu pro budoucnost Evropanů ( zejména východních, dosud nezkrocených neokolonií a pašalíků) je privilegium prvního vydatného kanonenfutru pro ruské rakety, až se konečně majitelům planety podaří vyprovokovat válku s Ruskem a na kouřících troskách (nejen Evropy, ale i Turecka – to se zatím Sultánovi nesmí říkat) uskutečňovat nový, nezištný Marshallův plán.

Není k tomu ke všemu moc daleko. Komu Kačer Donald Tusk bude přát hezké Velikonoce napřesrok?

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…