Svatopluk Otava: Katolický majdan, parlamentní majdan… To se nám ta demokracie „obohacuje“

13.02.2018 9:49

Nic není ponecháno náhodě, jak se zdá. Volby nevolby, hierarchie nehierarchie, korporátní fašisté kreativně „vylepšují“ systém demokracie a stejně pak i hierarchické systémy tisíciletých organizací, jako je například katolická církev.

Svatopluk Otava: Katolický majdan, parlamentní majdan… To se nám ta demokracie „obohacuje“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

„Systémové změny“ nás čekají…

Ostatně – „prosazování systémových změn“, to je základní kámen fungování Sorosovy nadace Open society fundations, jak o tom zcela nepokrytě informuje například Wikipedie, ale i programové zásady, které veřejně deklarují filiálky tohoto celosvětového fenoménu v sedmdesáti zemích všude po planetě.

A tak je třeba možné, že jakmile vysloužilá a zprofanovaná frakce sorosistů, tedy korporátních fašistů rozdmýchá kampaň za odvolání demokraticky zvoleného místopředsedy Sněmovny, kterým je předseda demokratické parlamentní strany Tomio Okamura, ožjie okamžitě i kukaččí sorosovské vejce české politiky.

To se pod fasádou líbivých modernizačních hesel podařilo vpravit do našeho parlamentního systému a to vajíčko má název Pirátská strana. Aktivistická partaj se styky od ekoteroristické levice až po guru NWO Sorose se okamžitě začala činit.

Prokoukli jse Hermana? Tak tady máte Ferjenčíky…

Protože lidovecko-sudeťácký klacek na Čechy, jímž je právě teď omílání významu a historie marginálního tábora Lety, je tak trochu (jak už bylo uvedeno) zprofanován tím, že jej do světa vyštěkávají sudeťácké tlamičky lidoveckých trpaslíků, je třeba jim vypomoci.

Na to se dobře hodí frekventanti sorosovkých fondů, v tomto případě sourozenci Ferjenčíkovi. Pirátský bratr s pirátskou sestrou, která získala sňatkem jméno Richterová už za poslanecký klup Pirátů prohlásili, že pobočnící dredatého Johna Silvera naší politické scény Bartoše budou hlasovat jako jedno individuum pro odvolání prostořekého Tomia Okamury. Ten se neprovinil ničím jiným, než mylným uvedením nesprávné informace o tom, že tábor Lety nebyl oplocen. Tábor plaňkový plot měl, pan Okamura svůj omyl uznal a omluvil se za něj.

Sudeťácká pseudokauza však žije svým životem a Ferjenčíkovi jsou dobrým dokladem toho, jak Sorosovy projekty vymývání mozků úspěšně kroutí myšlení mladých lidí, koneckonců vlastně všech, kteří bohatě sponzorované odlidšťovací projekty absolvují.

Co na tom, že Tomio Okamura byl zvolen občany do Poslanecké sněmovny PČR, co na tom, že systém zastupitelské demokracie pak posunul předsedu SPD na místopředsednické křeslo? Jednoduše se tam zástupce lidu nehodí, tak jej prostě musíme z té židle shodit a ze sněmovny pak vykopat. Že to je tak trochu nesystémové? Ale o tom už jsme hovořili, Open society fundations to mají v programu – „prosazování systémových změn“…, patrně až do bodu zrušení voleb jako takových, což už modelově vyzkoušeli pirátští kamarádi našich parlamentních aktivistů ve Švédsku.

Duku my nechceme Franto, imám Halík bude lepší!

A jelikož je k likvidaci demokracie potřeba i nějaký ten teokratický podtext, aby konečně všem bylo jasné, že krvavé stěhování národů, které právě propuká na planetě, je zejména pro evropské země sebevražedně blahodárné, je nutno zapojit i Katolickou církev. To věru demokratická instituce nikdy nebyla, ale promluvit do její hierarchie lze a je to jistě potřebí hlavně kvůli tvrdohlavě smýšlejícím a názorově tápajícím obyvatelům malých evropských měst a vesnic.

Současný papež František je již správně Alláhem Velkým a Slitovným osvícen, nájezdníky všude vítá, stejně jako mísení ras malinko násilným způsobem. Také patrně vlídně naslouchá českému lžiknězi a imámovi Halíkovi, jehož jedinou disertační prací je zatím sociologická „studie“ o zhoubném vlivu náboženství na socialistického člověka.

Tož tedy dnes budeme i svědky podivného happeningu před arcibiskupským palácem, kde má jménem stovky katolických držitelů červených karet, připravovaných katolických majdanistů, jednoznačně být dáno najevo, že kardinála, který ještě nezapomněl na to, že je přirozeným Čechem, plyně hovořícím rodným jazykem, halíkovci na kardinálském stolci nechtějí.

Rozumíte Františku, my tam toho chlapa zkrátka nechceme, tak to hleďte okamžitě zařídit! A říkáme okamžitě, tak okamžitě. Okamžitě – neboooo…?!

Jakže se to bude nakonec tady jmenovat, až se dílo podaří? Islámská Majdanokratická Arabublika?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…