Svatopluk Otava: Piráti si odhlasovali výpalné. A útočí na stát. Diví se snad někdo?

17.12.2018 17:36

Při dobývání jakéhokoli území jsou strategicky důležitá velká města. Nejdůležitější je pochopitelně to hlavní. A v České republice se politickým korzárům nebývale daří. Prahu dobyli a i v podkopávání stability státu se jim vede tak, že mohou slavit.

Svatopluk Otava: Piráti si odhlasovali výpalné. A útočí na stát. Diví se snad někdo?
Foto: archiv Svatopluka Otavy
Popisek: Svatopluk Otava

Praga caput Regni? Bejvávalo...

Všechna hlavní města světa byla, jsou a budou vždy poněkud multilulturnější než země, které je živily, živí a budou(?) živit.  Má to logiku. Soustředění vyslaneckých misí, obchodních kontaktů, kulturních a vzdělávacích institucí a části hospodářského potenciálu státu je dobré mít nějak centralizováno. Přispívá to obchodu a ekonomice vůbec.

Naopak poněkud stinnou stránkou všech metropolí je kumulace všech možných špiónů, politických a mediálních kolaborantů, zkrátka pátých kolon. Nedaří-li se státu mít tu temnou stránku svých hlavních měst pod kontrolou, je v sázce jeho suverenita, čili jeho prostá existence jako státu. Naší zemi se v tomto směru už dlouhodobě přestává dařit. Odpovědnost za tento stav neseme všichni a nejvíce ti, kteří se neobtěžují chodit k volbám.
Dopustili jsme každý svým dílem k neústavnímu(!) rozbití Československa, rozkradení jeho majetku, vyplácení nehorázných desátků vůči našemu národu vždy nepřátelské Katolické církvi ve formě tzv. Církevních restitucí.
Ke tradiční germanofilské prostitutce KDU-ČSL však v politickém spektru přibyl další, momentálně snad ještě nebezpečnější nepřítel. Své ambice odhalluje už v samotném názvu. Piráti.

Inkluze, homosexualismus, islamismus. To na billboardech nebylo…?

V předvolebních bojích slibovali Piráti modernizaci administrativy, boj proti korupci, urychlení IT technologického rozvoje, zkrátka pokrok na pokrok. Jen se však ohřáli v poslaneckých lavicích, začali uskutečňovat svůj opravdový program.

Ukázali se jako stoupenci pomalé vraždy českého školství – inkluze. Prosazují morální devastaci společnosti horlivou podporou všech myslitelných sexuálních zvrhlostí, která se dnes skrývá pod písmeny LGBTQ tím, že chtějí například legalizaci „sňatků“ homosexuálů Další krok bude jaký? Legalizace „sňatků“ pedofilů, potom zoofilů? No, proč ne? Vždyť pedofilie je docela běžným jevem v zemích, kde vládne Islám a podpora islámských nájezdníků na Evropu je také jednou z programových priorit Pirátů, byť není jmenována takto explicitně…

Svou poslaneckou činorodost občas okořeňují netradičním využitím parlamentních prostor třeba k těžení bitcoinové měny, vzpomínáte?

Jen co se Pirátům podařil úspěšný útok na post primátora hlavního města, hned si „zlegalizovali“ výpalné, když se jim povedlo z mamutího rozpočtu Prahy vyčlenit část financí v objemu desítek procent na tzv. rozpočtovou rezervu. Bianco šek na cokoli, třeba na zřízení instituce Sorrosových degenerátů, které se Viktoru Orbánovi podařilo konečně vypudit z Maďarska. Koneckonců – vrchní Pirát Bartoš sorrosovskými institucemi prošel a zdaleka není sám. A samozřejmě je to i bianco šek sloužící k tomu, aby konšelé tak jaksi nezapomněli na své vlastní kasičky, pravda…

Primátor, primátor…, na co vlastně dále používat ten nemoderní, nic nevystihující název šéfa hlavního města? Proč tuto funkci napříště nenahradit modernější a výstižnější slovní složeninou? Co napříkla johnsilver? Džonsilver Hřib? Když se to správně vysloví, docela hezky to zní.

Samostatnost? Suverenita? Konkurenceschopnost?  - jasný „střet zájmů“...

Samotné loupení zemských financí však nenaplňuje zcela pirátské cíle. Stání johnsilver Bartoš ví, že je třeba myslet i na budoucnost a aby si udržel budoucí místodržitelství v novodobé Frankogermánii, musí se i aktivně zapojit do boje proti České republice coby státu.

Tak tedy žalobníčkuje zcela oficiálně bruselským mocipánům na premiéra Babiše a zaklínací mantrou je obligátní střet zájmů.
Střet zájmů je však věcí výkladu a co se týče zákonnosti podnikání premiéra Babiše, je vše v souladu s českou, kvůli osobě premiéra specielně zpřísněnou legislativou, tudíž by  na toto téma vlastně nemělo být čím pálit. Premiér Babiš totiž nepodniká.

Naštěstí (pro Piráty), však česká demokratůrová parlamentní opozice má dostatek závistivě ňafajících mopslíků, jimž útok na svěřenecký fond Babišových bývalých firem nevadí, ačkoli je jasné, že jde hlavně o atentát na jednoho z největších českých zaměstnavatelů a plátce daní.

Cílem je likvidace úspěšné československé komkurence frankogermánských, bohatě dotovaných zemědělských podniků. Tak, jak se to povedlo už u mnoha jiných československých značek kvality světového jména.
Naštěstí (nejen pro Piráty) je zde činný i nejpokleslejší mediální mainstream, kterému žádná sprostota není dost velká, aby se zatím stále ještě v českém jazyce aktivně nezapojil do honu na premiéra, do likvidace zbytků Československé republiky.

To je jasná vlastizrada a aby to náhodou nenapadlo někoho takto pojmenovat, tak raději z té vlastizrady obviní posledního politického stoupence (aspoň) české suverenity – Miloše Zemana, prezidenta… No, nekupte si denní tisk…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…