Václav Husák: Beze zbraně – ani ránu

21.08.2015 7:30

„Situace je vážná, nikoli však zoufalá“ – tak zní název starší bláznivé francouzské ko­medie, který jsem si vypůjčil pro úvod mé glosy. Nepůjde v ní však o komedii, ale o drama.

Václav Husák: Beze zbraně – ani ránu
Foto: Radim Panenka
Popisek: Autobus v srbské Subotici, který přivezl desítky migrantů

Invaze nepřátelských a se západoevropskými kulturními principy neslučitelných hord útočníků na území Evropy nabývá na intenzitě – ale panstvo na palubě evropského Titaniku dále tančí. A pokud zrovna netančí, tak sepisuje petice, v nichž již značně znepokojenou veřejnost ohlupuje frázemi, že se v podstatě nic tak hrozného neděje a že pomoc „bližním“ v nouzi je z morálního hlediska povinná.

Uvědomíme-li si však, že jen v Libyi je prý připraveno k nalodění už více než půl miliónu dal­ších, nikým nezvaných návštěvníků, nelze situaci popsat jinak, než jako skutečnou invazi.

Je s podivem, že ve svých domovech se docela úspěšně bráníme i invazi v podstatě téměř neškodných mravenců, ale k mnohonásobně nebezpečnějšímu náporu perspektivních „škůdců“ schopných ohrožovat naše životy zůstáváme prakticky lhostejní.

Vedení našeho státu nás bez našeho souhlasu každý den stále více zadlužuje, spousta českých občanů – zejména důchodců - již dnes žije na hranici bídy, a my si za těchto okolností budeme za nezanedbatelný úrok půjčovat další miliardy, abychom za ně živili naše budoucí nepřátele? Blbost !!!

Válka již začala. Zatím bez výstřelů

Každá masová invaze je nepřátelským, vojenským aktem, takže válka již začala. Zatím bez výstřelů, protože se nebráníme. Ale čas skutečně „horké občanské války“ v Evropě se blíží.

I když to nyní vypadá, že k nám „prchající útočníci“ ani nechtějí, je jen otázkou času, kdy je dnešní cílové země začnou vytlačovat zpět, tedy i na naše území. A pak i nás přede „sranda“.

Doufám, že všem světaznalým lidem je jasné, že nám za této situace naše armáda a policie nepomohou. Ale ještě máme šanci a i trochu času se pokusit o svépomoc. Vyzývám tímto co nejvíce našich bezúhonných občanů, aby požádali o vydání zbrojního průkazu a po jeho získání si pořídili zbraň a střelivo. Celkové náklady v základní úrovni nepřekročí šest tisíc korun.

Nedojde-li k ohrožení životů nás a našich nejbližších nikdy, můžeme radostně zavolat „hurá“ a občas si pro udržení „střelecké kondice“ zajít na sportovní střelnici. Kdyby však naše situace začala být skutečně zoufalá, pak se proti mačetám útočníků nebudeme muset bránit jen tyčkou od mávátka.

Psáno pro blog idnes.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty