Václav Husák: Ženy nás, muže, sexuálně obtěžují

11.08.2018 20:18

Pro pořádek však musím přiznat, že ne všechny a ne vždy. Ale je toho obtěžování opravdu hodně. A to ani nezmíním případnou návštěvu koupaliště, kde ženskou prdelku často „zdobí“ jen uzoučký proužek textilu, mnohdy dokonce prakticky neviditelný.

Václav Husák: Ženy nás, muže, sexuálně obtěžují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sex. Ilustrační fotografie.

A tak je to pořád. Pravděpodobně to bude nekvalitou dámských oděvů a prádla. Jak jinak lze vysvětlit, že mnoha mladým ženám z „neznámých důvodů“ nedrží u výstřihu několik zapnutých knoflíčků, jiným prosvítá prádélko, dalším z velmi volného trička při předpažení vypadává ňadro. Navíc většina žen ještě krásně voní. Je to jenom náhoda? Ne, není. Je to záměr! Klasické sexuální obtěžování mužů.

A to všechno se odehrává za okolností, kdy v Americe ještě stále probíhá kampaň Me too, kde se tisíce žen rozhodly vyjevit světu skutečně strašlivou pravdu, jak byly často před několika desítkami let štípány muži do zadečků, případně i jinak sexuálně obtěžovány.

I když už mi je přes sedmdesát let, dobře si pamatuji spoustu případů, kdy prokazatelně jediná spolehlivá cesta mladých hereček k roli, a to i u nás, vedla přes postel producenta, režiséra či jiné důležité osoby. A ani tehdy ženám knoflíčky u výstřihu moc pevně nedržely.

Vrcholem sexuálního obtěžování mužů je však účast héreček na každoročním vyhlašování Oscarů a filmových festivalech. Plocha látky, použité na jejich šaty, by kdysi byla tak akorát na plavky. Odečteme-li ještě podíl látky téměř dokonale průhledné, můžeme konstatovat, že mnohé z účastnic jdou po červeném koberci prakticky nahé.

Je tohle nějaká spravedlnost?

P.S. Spravedlnost, nespravedlnost. Jen ať nás ženy takhle krásně obtěžují i nadále!

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …