Václav Kovalčík: Cenzura na Instagramu pokračuje

01.11.2022 10:02 | Komentář

Vkládal jsem své díla, obrázky, fotky, prostě osvětu. V dobré víře jsem tvořil, sdílel své umění s přáteli, naším národem i se světem. V pondělí jsem se probudil, pak zjistil, že mi Instagram deaktivoval účet, možná navždy smazal! Tak jsem se odvolal proti tomuto zásahu.

Václav Kovalčík: Cenzura na Instagramu pokračuje
Foto: pixabay.com
Popisek: Internet - ilustrační foto

Je hrozné, že se to děje v této krizi, která zná jen válku, ale umění pro mír a osvětu přímo shazuje. Shozeno bylo umění o přírodě, abstraktní umění, umění vědy a kompozic. 

Anketa

Co vy a kandidatura Andreje Babiše?

hlasovalo: 27188 lidí

Bohužel nemám na výborné advokáty, ani mít nebudu! Tenhle režim zná jen válku, krizi, je živen masivní podporou cenzury. I nevinné umění padá pod tímto systémem, je cenzurováno, pošlapáváno a likvidováno!

Tomu se říká likvidace mé osoby, ale i dalších, v přímém přenosu!

Také se setkávám s fenoménem, že i jiné weby na české i světové straně ruší svůj provoz z důvodu této bezohledné krize válečné! Už asi na to nemají, nebo to nechtějí vůbec dělat z provozních důvodů.

Osvěta dostává na frak, pokud není v hlavních médiích. Opozice je krutě likvidována ve všech poctivých oborech lidské činnosti. Jen válka, a zase válka, krize, drahota!

Myslel jsem ve 20. století, že 21. století bude mnohem lepší, ale asi jsem se mýlil.

Nemám na hromadu advokátů, ani nebudu mít. Váleční štváči šikanují náš národ i tento svět! Nevinné umění a osvěta padají, jsou nechány na pospas prozápadní cenzuře!

Na webech a portálech je totiž pořád zájem o "totalitní hnus," a tak se obávám, jak to bude pokračovat. Asi jsem, budu, už zakázaný umělec, spisovatel a výtvarník!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…