Václav Kovalčík: Jsem pro narovnání morálních hodnot na vyspělou úroveň

08.07.2018 10:11

Skutečným rodinám, podle tradiční definice rodina, bych schvaloval nízko-úrokové státní hypotéky, též bych posunul výše věk rodičů tak do 50 let ohledně dosažitelnosti a přístupnosti nízko-úrokové hypotéky. Taktéž bych pomáhal osamělým lidem, aby měli jisté bydlení.

Václav Kovalčík: Jsem pro narovnání morálních hodnot na vyspělou úroveň
Foto: vezmemese.cz
Popisek: Registrované partnerství - ilustrační foto

To co dělá vláda hnutí ANO, je tristní, když totéž přiznává nesmyslným registrovaným partnerstvím, které vymyslel pochybný a zadlužený západ (USA a Evropská unie), který zničil národní a protestantské církve z uvedeného měřítka podle členské základny a zájmu lidí o církve, což je takovým zvláštním smutným jevem.

I ostatní řádní občané jiného politického a morálního přesvědčení by s tímto registrovaným nesmyslem nesouhlasili, vždyť je to další vyhazování peněz za nesmysly. Někdy mi připadá, že přerozdělování peněz státního rozpočtu se podobá zániku západní římské říše v roce 476 n. l.!

Tady je vidět, že se morálka propadá do pekel, stát se zadlužuje, dobro je potlačováno, zlo vyzdvihováno, a proto nesouhlasím s podporou vlády ANO a ČSSD, neboť vzniká na objednávku pochybného Německa, Evropské unie a USA.  

Tady se musí, doma i ve světě, reformovat snad všechno, aby individuální a veřejné dobro provždy zvítězilo, aby došlo k narovnání skutečných morálních hodnot na vyspělou úroveň.

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…