Václav Kovalčík: Ministerstvo zahraničních věcí je dalším tunelem na peníze státního rozpočtu

31.08.2019 9:20

Je divné, že i přes odpor KSČM je ministrem zahraničích věcí nadále Tomáš Petříček, a tak dochází k hýření peněz státního rozpočtu do černých zahraničních děr, kdežto občané našeho národa strádají čím dá více, když už není vůbec na nic!

Václav Kovalčík: Ministerstvo zahraničních věcí je dalším tunelem na peníze státního rozpočtu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Hlásí se recese, a Ministerstvo zahraničních věcí bude pořád rozhazovat na pochybné uprchlíky a teroristy! ČSSD se chová prohnile vůči českým občanům, její pro-unijní postoj podrývá a snižuje životní úroveň občanů našeho národa!

Andreji Babišovi nepomůže ani často ódovaný Frontex, protože se situace kolem evropských hranic podobá víc a víc anarchii.

Nepřizpůsobivými uprchlíky jsou rozvráceny a vysávány sociální systémy evropských zemí. Peníze na původní potřebné občany míří beztrestně do zahraničních blbostí!

Pomoci ze strany západu jsou často zneužívány, jsou již muslimským obyvatelům k smíchu, a tak budou vznikat další islámské státy, a Evropané tradičně utřou nos dalším vyhazováním peněz.

Jsem toho názoru, že Ministerstvo zahraničních věcí potřebuje rapidní úspory jak sůl, aby si nemohlo vyskakovat na úkor občanů našeho národa.

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …