Václav Kovalčík: Nekulturností proti kultuře

03.10.2021 20:17 | Komentář

Chování portálu Youtube a společnosti Google jde proti kultuře svou nekulturností! Řeč je o placeném užívání portálu Youtube bez reklam, ale když člověk odmítne jejich nabídku, tak reklamy "donekonečna" spamují kulturu i muziku.

Václav Kovalčík: Nekulturností proti kultuře
Foto: pixabay.com
Popisek: Internet - ilustrační foto

Navíc mnohé zahraniční reklamy využívají obráceného rasismu proti slušným lidem, a to podle nově nastoleného světového řádu klanění se, ponižování a trendových dobových hnusů. Portál Youtube i společnost Google si podřezávají své vlastní větve u slušných lidí, a to již zmíněným zahlcováním uživatelů nesmyslnými reklamami.

Dále byly skoro anulovány až paralyzovány uživatelské účty Google+, což je velká škoda a osudová chyba. Tato sociální síť byla velmi oblíbenou, neboť se zde mohl ukázat každý, kdo něco významného umí. Lidé zde mohli sdílet své příspěvky ze svých životů. I odborníci, vědci a myslitelé měli své místo. Jenže příspěvky uživatelů se zobrazují v jejich mobilech jen při nějaké vzpomínce či výročí.

Vážení čtenáři, vždycky jsem byl pro existenci sociální sítě Google+. Vždycky jsem chtěl svobodu, kulturu a kulturnost na portálu Youtube, společnosti Google i sociální sítě Google+. Něco však selhalo, když se záměrně przní reálný i virtuální svět!

Co je tedy dobré pro nápravu v této tematice? Především se musíme vrátit do osvícených let, kdy portál, sociální síť i internetové prostředí kvetlo, aby byl opět nastolen pocit svobody, zodpovědnosti a kulturnosti, aby nebylo zapotřebí žádných reklamních spamů a otravování uživatelů. Zároveň je třeba hledět a směřovat do vyspělé budoucnosti reálného i virtuálního světa, jenž je také o slušných uživatelích a slušnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…