Václav Kovalčík: Nemít na vlastní bydlení je zločin současného státu a režimu

04.02.2020 9:31

Rapidní zdražování nemovitostí, podvody s nemovitostmi a pozemky, bezradní lidé, kteří zaplatili dvakrát, třikrát, za uvedenou nemovitost; nešťastné rodiny, jednotlivci, pracující, starobní a invalidní důchodci platící předražené nájmy za malý prostor.

Václav Kovalčík: Nemít na vlastní bydlení je zločin současného státu a režimu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nemovitost, ilustrační foto

Již uvedený režim přebírá mafiánské praktiky z USA a Evropské unie, vždyť migrační krize má v médiích větší přednost než řešení problematiky bydlení!

Rapidní zdražování nemovitostí probíhá společně s rapidním zdražováním všeho potřebného! To není ideální stát, ale katastrofa pro občany okleštěné republiky.

Dostáváme se tedy do kritických 30. let minulého století. Raději se řeší předražený nákup zbraní (fidlátek) od USA než problematika bydlení.

Je hrozné, že jsou priority nastaveny v současnosti špatným směrem. Zároveň krajina a životní prostory strádají, životní prostředí též.

A bude hůř, pokud se nebudeme zabývat kvalitním a levným bydlením pro občany České republiky, a to v souladu s nádherným okolím.

V naší zemi nesmějí vznikat kriminální gheta, bezdomovectví a kriminální ubytovny. Občané naší republiky musejí mít nárok na důstojné a kvalitní bydlení. Předražené ceny nájmů a nemovitostí musejí být minulostí, jinak se z marasmu nedostaneme jako celek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla