Václav Kovalčík: Práce pro bližní a okolí je celostátně i celosvětově zatracována

05.02.2018 13:03

Práce pro bližní a okolí, a ještě k tomu zadarmo, se stává v našem národě velkým problémem, neboť ji lidé považují za ponižující až zbytečnou, když se Česká republika, Evropská unie a západní svět nacházejí v marasmu, kde vítězí zejména mravní chudoba.

Václav Kovalčík: Práce pro bližní a okolí je celostátně i celosvětově zatracována
Foto: pixabay.com
Popisek: Civilizace - ilustrační foto

Být předsedajícím a členem jakékoliv dobrovolné organizace stojí nemalé úsilí, když poctiví a pracovití lidé konají svou práci zodpovědně, ale okolní svět je často nálepkuje „do užitečných hlupáků!“ Zlo na tomto světě také zasadilo fámu, že uklízet a zametat zasněžený chodník je vlastně trapné a ponižující, stejně tak se starat o zahrádky a předzahrádky v rušném městě, když se krásno najednou stane obětí řádění vandalů.

A tak se nastavují v naší zemi nesmyslné priority, které ještě více prohlubují propady a úpadky v již napjaté společnosti. Být pořádným a iniciativním se v dnešní době vůbec nenosí, protože je mnohem pohodlnější nic nedělat, nadávat, systém ničit a z něho bezohledně brát!

Kam se ztratilo soukromé a veřejné poslání v našich „vyspělých“ a bezstarostných končinách? Do ztracena zmizelo špatnou legislativou i špatně nastaveným žebříčkem hodnot.

Ten kdo tvoří, uklízí, něco upravuje z vlastní iniciativy, je vlastně na odpis, dalo by se říci vystaven všeobecnému posměchu, proto je naše republika nevzhlednou skládkou odpadu, trestných činů a přestupků!

Práce pro bližní a okolí musí být národně i světově respektována a uznávána, musí být trendem 21. století a následujících etap lidské civilizace, jen tak zabráníme národnímu a světovému úpadku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla