Václav Kovalčík: Vláda politické oligarchie, mafie a prostituce neměla získat důvěru

30.08.2018 21:58

Výrazné zvyšování platů u nízkopříjmových a středně příjmových skupin obyvatelstva České republiky se mělo dít již dávno, abychom se dle slibů vyrovnali západu, ale opět pochybná vláda ANO a ČSSD rozhazuje peníze na nesprávných místech. České republice ani nepomůže ekonomický růst, neboť se peníze ze státního rozpočtu promrhají "porcováním medvědů!"

Václav Kovalčík: Vláda politické oligarchie, mafie a prostituce neměla získat důvěru
Foto: www.pujcka.cz
Popisek: Prázdná peněženka, ilustrační foto

Zejména nízkopříjmové skupiny obyvatelstva mají stále plat pod průměrnou mzdou, stejně tak starobní a invalidní důchodci žijí se směšnou žebračenkou.

Jsem toho názoru, že se musí uvedený stav ihned napravit, dále nelze neustále zadlužovat okleštěný český stát, dále pak nelze vyhazovat peníze za členství v NATO a EU. Nesmí se vyhazovat peníze na vojenské mise, a proto nechme například řešení Sýrie a Afganistánu Rusku.

Dále si politici přidávají extrémně víc peněz, což je výsměchem a plivnutím do tváře obyčejným lidem  v naší zemi, jež není naše, neboť je úplně rozprodaná ohledně odlivu kapitálu do daňových rájů!

Když sleva na dopravě, tak by měla být uplatňována všude, lidé bez ztp v různých stupních invalidního důchodu jsou opět ožebračováni a diskriminováni.

Státní dluh roste, otroctví země též, patříme již do třetího světa také vlivem špatného kurzu České Koruny vůči Euru, proto též ty nízké platy a vysoké ceny, což se líbí hnusnému západu!

Vůbec jsem si nepřál vládu ANO a ČSSD, KSČM udělala chybu vyslovením důvěry zaprodaným stranám, kde mafie jenom bují společně s dotačními podvody a bezohlednou oligarchií.

EU a NATO tedy škodí českému národu, stejně tak nekontrolovaná demografie, jež likviduje demokracii. Právě politikou demokratického bloku, ANO a ČSSD dochází  k rozkladu naší země. Mrzí mě, že KSČM hlasovala pro důvěru vlády politických oligarchů, mafiánů, pasáků a prostitutů.

Moji odpůrci mě budou všude kamenovat a všude pranýřovat, ale zastávám se skutečně potřebných, nesnáším, když se ubližuje obyčejným lidem ze strany současného režimu. Dovolím si též říci, že dlouhodobé špatné hospodaření státu ve formě schodků státního rozpočtu, odlivu kapitálu do zahraničí, zmanipulované statistiky, cenzura, kriminalita škodí občanům této země!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…