Václav Souček: Opět spolu

03.04.2014 9:05

Soudní řízení údajného úplatku okolo kopřivnické Tatrovky - buď nabídnutého, nebo požadovaného - se vleče, a co se vleče, neuteče.

Václav Souček: Opět spolu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Expremiér Mirek Topolánek

Těžko odolat srovnání s útokem na "dvojčata" obchodního centra v NYC. Dvojčata jsou tentokráte naší provenience, jako Pat a Pataschon, někdejší náměstek na obraně a jeho věrný expremiér se sloní pamětí. Skoro to vypadá, jako by se celou dobu tehdejší audience vzájemně drželi za ruce.

Sto chutí má člověk odvolat se na nestárnoucí film Zdeňka Podskalského "Bílá paní", v neděli znovu reprízovaný televizí: "věř, ale komu věříš, měř". Soud to má rozštípnout - a bude to mít neobyčejně složité a těžké. Tvrzení proti tvrzení, obě strany sporu svorně drží basu jak lepidlo Herkules. Bylo by až nečekané, kdyby spolu chyceny držely i basu.

Publikováno se souhlasem vydavatele

Pořad: Glosa Václava Součka  |  Stanice: Hradec Králové

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rozhlas.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…