Vladimír Ustyanovič: Malý pionýr Petříček a skupinová vedoucí tetka Šojdrová

21.02.2019 18:19

Oba proklamují záchranu syrských sirotků, kteří možná ani sirotky nejsou a kteří možná ani nejsou Syřané.

Vladimír Ustyanovič: Malý pionýr Petříček a skupinová vedoucí tetka Šojdrová
Foto: Repro ČT24
Popisek: Europoslankyně Michaela Šojdrová v Událostech komentářích

Náš kinderministr se rozhodl, že bude zachraňovat ať to stojí, co to stojí a ať se to zachraňovaným bude líbit nebo ne. Premiér české republiky Andrej Babiš sdělil jasně, jak daná pomoc má vypadat. Česká republika přímo v Sýrii vybuduje školu, školku. Premiér také nastínil, jak tyto projekty budou spolufinancovány včetně servisního zajištění.

Premiér zasáhl ego našeho pionýra, který prohlásil, že bude razit politiku proti hnutí ANO. Nepochopitelné se stalo skutkem. Buď má ministr pocit, že sedí v jiné vládě, nebo je napůl mimozemšťan, protože vláda určuje zahraniční politiku státu jako celek. Nebo to může být projev nějaké duševní poruchy, kterou nejsem schopen definovat. Alarmující je jeho výrok ohledně genocidy ukrajinských banderovců, kteří vyvražďovali obyvatele na polském území a spolupracovali s hitlerovským Německem. Prý je to vnitřní věc Ukrajiny, když je prohlásila za válečné hrdiny.

Přicházíme jako první s kacířskou myšlenkou, že tušíme, co za tím je. U paní Šojdrové jsme si mysleli, že se chce za každou cenu dostat do europarlamentu, aby i nadále mohla dělat tuto náročnou práci za skoro minimální mzdu. Zmýlili jsme se. Pionýr Petříček sdělil, že bude kandidovat na místopředsedu ČSSD, ale když ho nezvolí, tak zváží odchod z funkce ministra zahraničí. To by byl podle mého názoru jeho jediný geniální počin.

Zatím jsme se nedostali k podstatě neboli jádru pudla. Paní europoslankyně a pan zatímní ministr zahraničí pravděpodobně žijí s pocitem, že jejich strany mají nadbytek voličů a preferencí, což tímto krokem razantně zredukují. Rozhodli se po vzoru řecké báje o trojském koni, že vezmou jeho úlohu na svá bedra a spasí své strany před vnitřními nepřáteli - respektive oddělí zrno od plev. Přesně tak to fungovalo ve Svazu sovětských socialistických republik a tak to funguje u euro-marxistických poslanců.

Vladimír Ustyanovič, ČOS-Česká Ochranná Společnost a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty