Vladimír Ustyanovič: Mladý novodobý Führer Mikuláš nikoliv svatý Minář dává vládě ultimátum

15.11.2019 8:41

17. listopad byl mezinárodní svátek studentstva, jen se v dnešní době spojuje pouze s předáním moci z rukou jedněch komunistů červených do rukou komunistů druhých, vyznačujících se modrými ptáky, obklopených skupinou Národní fronty, podle hesla „poturčenec horší Turka“. Nebyla to žádná revoluce, bylo to regulérní předání moci, které jsme všichni spontánně podporovali.

Vladimír Ustyanovič: Mladý novodobý Führer Mikuláš nikoliv svatý Minář dává vládě ultimátum
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mikuláš Minář

Jeden z těchto bývalých komunistů, včetně jeho rodiny s bohatou komunistickou minulostí, je současný předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský. Tento soudce, který po boku tehdejšího premiéra Zemana připravoval zákony České republiky, místo toho, aby se věnoval své profesi soudce, prezentuje své politické názory podle starého dobrého zvyku „jedna strana – jeden názor“. Jeho prezentace migrace Čechů na západ je ukázkou demagogie nebo senility, protože všichni tito migranti museli projít emigrantskými tábory, byli podrobováni výslechům a nikdy neměli jistotu, že získají práci a čekali na občanství a vystěhování několik let. Podstatou této poznámky je to, že naši emigranti se museli přizpůsobit zákonům té dané země, naučit se jazyk a najít si práci. Současní migranti zejména z arabských a afrických zemí nám dokazují, že naše zákony dodržovat nebudou a že vyznavačům Islámu se musíme přizpůsobovat my. I ve Spojených státech platí norma, když se nepřizpůsobíš pravidlům, zákonům, jsi deportován.

Mladý novodobý Führer Minář prohlásil, že když se premiér Babiš nevzdá svého majetku (Agrofertu), bude Milion chvilek pro idiocii požadovat demisi vlády. Tak mě napadají dvě varianty. Za prvé, povolá Lidové milice na neposlušnou vládu a dojde ke znárodnění majetku, což už tady jednou bylo, za druhé defenestrace, jak navrhli jeho soukmenovci. Myslím si, že by bylo nejlepší povolat armádního generála Čepičku Pavla, který nejen že slíbil podporu chvilkařům svou osobní účastí, ale má hlavně zkušenosti v boji proti světovému imperialismu a třídnímu nepříteli.

Tito novodobí revolucionáři, hlasatelé jediné pravdy, jsou pravidelně viděni a slyšeni ve veřejnoprávních médiích, například v propagandistickém pořadu Emanuela Moravce. Do tohoto pořadu jsou cíleně vybíráni kádrově prověření soudruzi jediného správného názoru, kteří tam vedou monology na předem připravené otázky s předem připravenými odpověďmi a moderátor je blahem bez sebe, jak dobře to vede.

Možná otázka pro právníky, zda se loutka Minář a jeho spolek nedopouští navádění k trestné činnosti, vyhrožování, vydírání a násilí proti jednotlivci a skupině obyvatel. V tom by jim mohl poradit politický aktivista JUDr. Pavel Rychetský.

Vladimír Ustyanovič

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …