Hejtmanka Vaňhová: O nenávisti a zoufalství Jiřího Paroubka

20.09.2012 13:06

Jiří Paroubek kdysi pomohl vyhrát ČSSD parlamentní volby. Nenašel však spojence pro vládnutí (proč asi?). Protože však ČSSD tehdy megalomanskou volební kampaní katastrofálně zadlužil, volil raději dobrovolný odchod z ČSSD, než aby čekal na svoji nevyhnutelnou politickou popravu.

Hejtmanka Vaňhová: O nenávisti a zoufalství Jiřího Paroubka
Foto: tan
Popisek: Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová (ČSSD)

Nyní je Jiří Paroubek v zoufalé situaci a v zoufalství lidé udělají cokoli, jen aby přežili. V tomto případě mám na mysli politické přežití (o finanční přežití není potřeba mít strach, protože J. Paroubek je jedním z nejúspěšnějších spisovatelů v ČR a možná i Evropě). Paroubkovo zoufalství prohlubují předvolební průzkumy, které mu zatím dávají prakticky nulovou šanci uspět a vrátit se do politiky, byť regionální. Rozhodnul se proto přitvrdit, víc urážet politické soupeře, víc lhát lidem, víc manipulovat s fakty. Jeho nejmilejší a nepostradatelná droga – moc – se mu totiž vzdaluje.

Pane Paroubku, ve své touze po moci nenávistně lžete občanům Ústeckého kraje a všechny pouze urážíte. Měl byste lidem spíše nabídnout reálná a smysluplná řešení pro jejich každodenní problémy, stejně, jako to dělá ČSSD.

Jana Vaňhová

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanhova.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…