Urbánek (ČSSD): Lidé mají právo znát pravdu

14.03.2012 6:24

S ohledem na události posledních dnů a týdnů, které se udály na naši městské politické scéně a zároveň jako reakci na článek zveřejněný v periodiku Jalovec ze dne 6. března 2012 jsme nuceni reagovat na lživá a nepravdivá obvinění a informace uvedené v článku „Meziříčské radnici hrozí zemětřesení“.

Urbánek (ČSSD): Lidé mají právo znát pravdu
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

VMO upřesňuje, že Mgr. Petroš není řádným členem ČSSD od 15.11.2003.

VMO odmítá tvrzení, že předseda Urbánek svým vystupováním nenašel adekvátní způsob jednání s klubem a koalicí. Toto tvrzení je nepravdivé, protože jednání VMO s klubem zastupitelů probíhala vždy současně.

VMO si stojí za tím, že předseda  Urbánek jednal korektně se všemi členy klubu zastupitelů. Jednání s koaličními partnery probíhala bez předsedy  Urbánka, tudíž nemohlo dojít k názorovým neshodám. Prohlášení Mgr. Petroše jsou nepravdivá a jeho vystoupení z klubu zastupitelů je pouze jeho osobní záležitostí.

Koaliční smlouvu předseda Urbánek akceptoval. K připomínkování programového prohlášení nemohlo nikdy dojít, protože předsedovi Urbánkovi a VMO nebylo doposud toto programové prohlášení předloženo.

Jmenování MUDr. Krchňáka na pozici místostarosty města Valašské Meziříčí nebylo blokováno předsedou  Urbánkem, jak zmiňuje pan Mgr. Petroš, nýbrž nekorektním jednáním člena vyjednávacího týmu Ing. Vodáka.

Nový vyjednávací tým ve složení Urbánek, Ing. Sekanina dne 7.3.2012 tuto situaci projednal se zástupci koaličních stran a návrh na volbu MUDr. Krchňáka (ČSSD) na post 1. místostarosty bude předložen zastupitelům města dne 12. 4. 2012.

VMO - Výbor místní organizace ČSSD Valašské Meziříčí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Urbánek - profil

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL