Vostrá (KSČM): Nečas a jeho vize aneb Česká republika v likvidaci

20.03.2012 12:10

Devastace a pak privatizace. Přesně to je hlavní výplní činnosti Nečasovy vlády.

Vostrá (KSČM): Nečas a jeho vize aneb Česká republika v likvidaci
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Ekonomická politika zaměřená na rozvoj? Neexistuje. Nahrazuje ji škrtání. Letos 25 miliard, příští rok 40 a na závěr miliard 80. Po volbách Nečas a jeho tým slavnostně zavřou dveře, zamknou je a na naši republiku pomyslně vyvěsí ceduli „V likvidaci“. Protože přesně tam pravicová vláda zemi vede.

Hádky koaličních stran o DPH jasně ukazují, že neexistuje žádná promyšlená ekonomická politika vlády. Jsme svědky tyátru, kdy si jedna vládní strana hraje na nesmírně rozpočtově odpovědnou, druhá na sociálně citlivou. A ta třetí, kterou vede premiér, neříká nic, protože neví, co chce.

Zcela nezodpovědné jsou kroky vlády ve financování regionálního školství, policie a hasičů. Nečasova vláda si vůbec neuvědomuje, že svými škrty škodí především obyvatelům České republiky.

Mistrem Evropy v ucpávání toku evropských peněz je ministr školství Josef Dobeš. Jak to ale vypadá, poslední vývoj ukazuje, že v této oblasti by vláda mohla v uvozovkách uspět i jako tým. Ale vážně, považuji zastavení proudu evropských peněz za katastrofu. Je třeba, aby vláda okamžitě začala problém řešit, a intenzivně diskutovala s opozicí i Bruselem.

Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…