Vostrá (KSČM): Premiér, který nevnímá

10.04.2013 7:23

Co vše nás ještě čeká? Premiér se holedbá, že ODS zúčtovala s kmotry a se všemi, kteří tzv. poškozují dobré jméno ODS. Zvolení poslance Šeicha nás však utvrzuje o pravém opaku.

Vostrá (KSČM): Premiér, který nevnímá
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Prominent jezdící po dálnici 200km/h je skutečně ukázkou vzorného poslance. Ministryně práce a sociálních věcí vlastním tělem hájí sKarty. Proč asi? Čím déle bude tento výmysl Drábka fungovat, tím větší pokuty může Česká spořitelna požadovat. Fotovoltaika nadzvedla snad všechny politiky. Jen by mě zajímalo, zda občan uvidí seznam skutečných majitelů. Vít Bárta protestující na Václavském náměstí s Holešovskou výzvou je ukázkou, jak se ten svět mění. Člověk, který vládu pomáhal sestavit, dnes vykřikuje hesla, která ji mají sundat. Jen se jaksi nepovedlo vytvořit dav, který tolik organizátoři proklamovali. Lidé jsou sice naštvaní, otrávení ze stálého zatěžování jejich rodinných rozpočtů, přesto však vědí, že není demonstrace jako demonstrace. A tak raději zůstali doma se svými rodinami, nežli by podporovali Bártu a mnohé další. Co říci na konec? Je třeba se zamyslet nad vším, co tato pravicová vláda připravuje. Ať už jsou to podpory v sociální oblasti, placení oprav vodovodních trubek, které až dosud platili provozovatelé, či tolik oslavované a dnes téměř nefunkční sKarty. Jak dlouho ještě budeme všichni tolerovat šlendrián, který nám pravicová vláda připravila? 

Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…