Buzerace šmakuje. Fízláček. Covidoví teroristé budou mít na rukou krev. Vyoral toho má opravdu dost

18.09.2020 15:09

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Tentokrát se Tomáš Vyoral zaměřuje výhradně na opatření prováděná v zájmu našeho dobra a veřejného zdraví. Osoby zvané „svědkové Covidovi“ podle něj zavádějí v této zemi „policejní totalitní stát pod rouškou radilů epidemiologů a hygieniků“. Normálním lidem předává Vyoral vzkaz Ivana Hlinky: „Hlavně se z toho neposrat“.

Buzerace šmakuje. Fízláček. Covidoví teroristé budou mít na rukou krev. Vyoral toho má opravdu dost
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Slovensko si při kontrole a boji s nemocí COVID-19 pomáhá i sledováním polohy mobilních telefonů. Je takový krok podle vás v pořádku s ohledem na osobní svobody?

Anketa

Mělo by Česko přijmout uprchlíky ze shořelého tábora v Řecku?

3%
97%
hlasovalo: 20971 lidí
Takový přístup je zcela v souladu s nástupem současné totality PR Covidu a jde o jeden z dílčích cílů celé téhle sociálně inženýrské maškarády. Informace ze Slovenska je jen formálním přiznáním toho, co nás skrze mobily, platební karty a podobně provází už léta. Jak řekl někdo zřejmě mnohem moudřejší než já: kdo volá po omezení svobody z důvodu větší bezpečnosti, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost. A přijde o obojí, dodávám.

Vláda začala seniorům rozesílat v obálkách po pěti rouškách a jednom respirátoru. Zdravotnický materiál je ovšem v obálkách vložen bez jakékoli ochrany a není ani jasné, zda manipulace s ním byla sterilní. Obsah obálek je tak fakticky znehodnocen. Jaký dojem to na vás celé dělá?

Že pro předvolební kampaň se hodí cokoliv. O nic jiného tady tatíčkovi Babišovi nešlo, stejně jako europoidní Venezuele Maláčové u takzvaného rouškovného pro seniory. Co na tom, že roušky mají chránit hlavně ostatní, nikoliv nositele - tedy důchodce, a že už jich máme všichni našitých a nakoupených kvanta. A o onom jednom respirátoru snad ani nemá cenu mluvit.

Opět se vrací některá omezení, na mnoha místech musíme nosit roušky, upravit provoz musejí například bary a kluby. Pomalu se hovoří i o omezení škol a dalších míst. Domníváte se, že podzim opět prožijeme ve svých domech a bytech? K čemu to bude dobré?

Podzim a zima budou kvůli fašistickým choutkám celosvětového Svědectva Covidova pro nás obyčejné lidi, co chceme žít, pracovat, bavit se a neškodit, perné. Ale slovy Ivana Hlinky: hlavně se z toho neposrat. A slovy Jarka Nohavici: hlavně se nedat. Likvidace školství, drobných živnostníků a občanů s úsporami je v plném proudu. Přeji nám, abychom to zvládli jako povětšinou v naší historii. Doufám, že si na základě absolutní politizace a nelogiky všech těchto restrikcí víc a víc lidí uvědomí, že prachy a moc pro Prymuleho, Maďara, Hamáčka, Rážovou, Jágrovou, Vojtěcha, Duška, Babiše jsou až na prvním místě.

Ne koronavirus, ale terorismus. „Za pár let si budeme moci v garáži sestavit zbraň, která vygumuje celý kontinent,“ obává se evoluční biolog Jaroslav Flegr v rozhovoru, který naši čtenáři ve velkém komentují. Hrozba terorismu v posledních měsících mediálně zcela ustoupila koronaviru. Jaký je váš pohled, máme se mít na pozoru spíše před těmi teroristy?

Souhlasím, že zejména hrozba terorismu ze strany islámských inženýrů a lékařů je reálné asi stonásobně horší než hrozba PR Covidu. Ale restrikce a omezení covidových teroristů, bez nadsázky, mohou být ještě větší hrozbou. A šiřitelé poplašných zpráv a samožerové typu Flegra mají na rukou krev tisíců lidí, kteří umřou na skutečná neléčená, nebo opomenutá onemocnění, nikoliv s PR covidem. Mimochodem, jak uvádí ministerstvo zdravotnictví na svém webu: "Celkový počet úmrtí osob s onemocněním COVID-19 zahrnuje všechna úmrtí osob, které byly pozitivně testovány na COVID-19 (metodou PCR) bez ohledu na to, jaké byly příčiny jejich úmrtí, zda k jejichž úmrtí došlo v rámci hospitalizace či mimo ni." Orwellovo ministerstvo pravdy - a lásky? - v přímém přenosu.

Více policejního dozoru! To radí Adam Vojtěch Janu Hamáčkovi na "neukázněné" občany, kteří si roušky šijí například ze záclon. Co si o tom myslíte?

Myslím, že absolutně diletantská loutka Vojtěch hrající si na ministra zdravotnictví se krásně odkopala a ukázala, že jí fašistická buzerace obyvatel velmi šmakuje. Že fizláček 'rudá mikina' Hamáček je v tomto ohledu naprostá elita, víme dávno, takže se máme zřejmě ze strany policistů na co těšit. Policejní totalitní stát pod rouškou radilů epidemiologů a hygieniků se blíží mílovými kroky. Sice zodpovědnost vůči druhým a dodržování pravidel není od věci, tak rouškový fašismus Svědků Covidových bez špetky logiky s tím nemá společného lautr nic.

Budoucnost bude zelená, odolná a udržitelná. To jsou slova slovenské prezidentky Zuzany Čaputové na Twitteru, kterými reaguje na slova předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové. Ta oznámila, že by měla Evropská unie do roku 2030 snížit emise skleníkových plynů o 55 procent oproti stavu v roce 1990. Jaké pocity ve vás plány obou političek vzbuzují?

Anketa

Zeman a Babiš by měli zemřít, řekl Pavel Novotný. Je to na trestní stíhání?

89%
11%
hlasovalo: 37212 lidí
Plány a bezpohlavní a prorežimní řeči trojské kobyly Visegrádské čtyřky a donedávna všem neznámé Čaputová a další německé likvidátorky Evropy v řadě ve mně vzbuzují pocity vyloženě odporuplné. Krásně se to populisticky mektá, ale ať uvedou nástin reálného řešení. Za mě ostuda úžasného ženského pokolení tyhle dvě hraběnky.

Ursula von der Leyenová učí Evropany, jak si umývat ruce:

Já nemám rád, když je takový hulvát. Některé výroky Pavla Novotného jsou přes čáru,“ konstatoval šéf Senátu Miloš Vystrčil o svém stranickém kolegovi. Překvapil vás takový odsudek? Domníváte se, že Novotný má ve skutečnosti cestu do nejvyšších pater ODS zavřenou?

Nemyslím, že jde o nějaký velký odsudek. Jde o realitu, kterou vnímá každý rozumně uvažující člověk. Takže vlastně máte pravdu a docela mě Vystrčilova výjimečně rozumná slova překvapují. Zřejmě se coby nadšený prezidentský kandidát snaží zapůsobit na širší spektrum občanů. Což si ovšem tchajwanským PR výletem svobody paradoxně spíše uškodil. Jsou-li potentáti z ODS alespoň trochu příčetní, na což bych ruku do ohně nedal, pak by měl už dávno šudlit maximálně tak kolegy hajzlíky.

Kdyby nebylo Senátu, nebyla by cesta na Tchaj-wan. Co chcete víc,“ řekl Vystrčil k roli a hodnotě Senátu. Co víc chcete od Senátu vy?

Já chci od Senátu klíč, zamknout, hodit do kanálu a zbytečně placenou partičku povětšinou odložených a zbytných politiků hrajících si na demokracii a dělajících si drahé rodinné výlety za naše chechtáky rozpustit. Kdyby nebylo Senátu, respektive jeho slunečné kliky, tak by společnost byla o něco méně rozdělená, mám-li tasit argumentaci slunečníků a lepších lidí. Výlet na Tchaj-wan bylo jen PR absolutně impotentní ODS vedené formálně politickým eunuchem, reálné zmutovaným řeporyjským prasopsem, v mnohém podobné oněm rouškám a předvolebním úplatkům pro důchodce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Marek Korejs

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

18:10 Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

Vláda z obav o stabilitu vlády toleruje lži ministra Rakušana o migračním paktu. ParlamentnímListům.…