Ladislav Větvička: Burkiny? Multikulti průser Západu začal drobnostmi. Pedofilie, nekrofilie, o to jim jde. Lepší náš pitomec než pitomec v Bruselu

31.07.2017 6:37

„Můžu si myslet o Polácích, kteří lezou do sauny oblečeni, že jsou prasata. Můžu si myslet o hinduistech v Indii, kteří lezou do bazénu oblečeni, že jsou prasata. Ale je to jejich volba a já v jejich zemi jejich volbu respektuju a chovám se podle toho. V mé zemi je to jinak. Pokud se jim to nelíbí, myslet si o tom můžou, co chtějí, ale ať tu nelezou, pokud se neumí chovat podle pravidel hostitele.“ Tak se vypořádává s otázkou burkin vícenásobný Bloger roku, cestovatel a spisovatel Ladislav Větvička. Ten v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz rovněž podpořil Jiřího Čunka a Jaroslava Kuberu.

Ladislav Větvička: Burkiny? Multikulti průser Západu začal drobnostmi. Pedofilie, nekrofilie, o to jim jde. Lepší náš pitomec než pitomec v Bruselu
Foto: Facebook Ladislava Větvičky
Popisek: Ladislav Větvička

Letní pohodu v Česku narušila diskuse kolem toho, zda se na koupaliště smí, nebo nesmí nosit muslimské plavky. Zastánci tvrdí, že je trapné někomu nařizovat podobu plavek a že ještě před 100 lety jsme se koupali také zahalení. Odpůrci argumentují hygienou, ale zejména tvrzením, že jde o další krůček invaze islámu do našich životů. Kam se přiklonit?

Jsme svobodná země a každý by tedy měl mít právo nosit to, co sám uzná za vhodné, pokud tím neobtěžuje druhé. 

Jenže těm, kteří obhajují právo na svobodu lézt do bazénu v hadrech, vůbec o nějakou svobodu nejde. Pro ně, členy nejrůznějších neziskovek, mimochodem podle amerických i ruských zákonů s označením „zahraniční agenti“, je to jen další příležitost, jak rozsévat nenávist v zemi, která je jednotná, tolerantní a mírumilovná. Moc dobře víme, že ten multikulturní průser v západní Evropě začal právě takovýmito „drobnostmi“. 

Anketa

Vadí vám, že Babiš uspořádal svou svatbu zrovna na Čapím hnízdě?

hlasovalo: 5921 lidí

Platí tady staré latinské – „Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi.“ Tedy „žiješ -li v Římě, chovej se jako Říman, až budeš žít jinde, chovej se tak, jak se chovají tam“.

Zjednoduším to. Můžu si myslet o Polácích, kteří lezou do sauny oblečeni, že jsou prasata. Můžu si myslet o hinduistech v Indii, kteří lezou do bazénu oblečeni, že jsou prasata. Ale je to jejich volba a já v jejich zemi jejich volbu respektuju a chovám se podle toho. V mé zemi je to jinak. Pokud se jim to nelíbí, myslet si o tom můžou, co chtějí, ale ať tu nelezou, pokud se neumí chovat podle pravidel hostitele.

Ať je to jakkoliv, tuto diskusi si trochu svérázně vyložila žena na pražském koupališti, když muslimku koupající se v burkinách začala kopat a škrtit. Kde je hranice veřejné diskuse o imigraci, islámu apod., aby si to někteří hloupější spoluobčané nevyložili tak, že muslimy mohou fyzicky atakovat?

Veřejná diskuse ve svobodném státě nemá hranice. Blbec zůstane blbcem, to nemá nic společného se svobodou slova, to je záležitost pro policii. Třeba až policisté pod tlakem svých nadřízených přestanou s buzerací občanů na koloběžkách v ulicích a řekách, budou moci zasáhnout proti násilí na koupališti. 

Prezident Miloš Zeman dle tvrzení mluvčího Ovčáčka vyzval ministra financí Ivana Pilného k tomu, aby se zamyslel nad přerozdělením 11 miliard Kč, které dle jeho tvrzení jdou neziskovým organizacím. Jak komentovat tuto výzvu a co říci k podobě neziskového sektoru v České republice? Kde pomáhá, kde škodí?

Takzvaný „neziskový“ sektor dostává z mých peněz 11 miliard? Fakt? To je tunel. Kdo o tom rozhoduje? Co s těmi penězi dělají? Parazitují na společnosti a vnášejí nenávist do českého prostoru. To je jediný viditelný výsledek. Chtěl bych, aby podobně jako v Rusku a USA byly neziskovky a jejich agenti označeni, ať víme, že jsou financováni cizími subjekty, nebo dostávají peníze z veřejných zdrojů. Neziskovka má mít financování ze svých nebo obecních zdrojů, cokoliv jiného je tunel.

Senátor, hejtman a vlivný představitel KDU-ČSL Jiří Čunek uvedl na adresu blížící se Prague Pride: „Je to pochod smrti pro stát, pro Evropu, pro naši civilizaci, když stát bude tyto skupiny podporovat a uznávat jako rodiny.“ K problematice homosexuálů uvedl: „Pochod LGBT, kteří prohlašují, že jsou úplně stejní jako rodiny, je v tomto smyslu stejný jako pochod jednonohých, kteří tvrdí, že mohou na ‚vojenskou přehlídku‘. Musíme přijmout zákony přírody a především přijmout každý sám sebe se svými přednostmi i handicapy. Neznamená to ale, že jsme tím vyřazení ze společnosti. Každý z nás má jiný úkol a může společnost obohatit jiným způsobem. Nemůžeme ale říkat, že LGBT je také rodina. Stát má rodinu podporovat jako svou jedinou budoucnost a ostatní tolerovat.“ Co k takovému názoru uvést? Jaká by měla být politika státu vůči rodině a sexuálním menšinám?

Já k tomu nemám co dodat. S tím souhlasí každý normální člověk. Je škoda, že Jiří Čunek je členem KDU-ČSL, strany kolaborující se sudetoněmeckým zemským sdružením. Na rozdíl od KDU-ČSL a jejího multikulturního protinárodního vedení má Jiří Čunek mou plnou podporu a podporu lidí na Vsetínsku a Zlínsku, kde žije a kandiduje. To snad mluví za vše, ne? Propagace homosexualismu je odporná, denně jsme bombardování zprávami o této menšině. Nás to nezajímá, ať si dělají doma, co chtějí. Rodina, nikoliv dva homosexuálové, je základem státu. A oni moc dobře vědí, proč útočí proti rodině. Jak se dalo čekat, multikulturním agentům nikdy nestačí, čeho dosáhli, pokračují dále podporou dalších úchylek, pedofilie, sodomismu, nekrofilie… Stát nesmí bránit úchylným aktivitám svých občanů, ale nemá je ani veřejně podporovat. Podporu si zaslouží pracující občané a rodiny s dětmi. 

Do hry o prezidentský úřad nakročil senátor a primátor Teplic Jaroslav Kubera. Ten například dlouhodobě tvrdí, že západní svět je tak předlužený, že to vyřeší jen válka: „Tuším, jak to skončí, jsem rád, že jsem tak starý, že už mi to nebude tak strašně vadit. Světovou válkou to skončí.“ Platí též za obhájce kouření a kritika EU. Zamlouvá se vám tento uchazeč? Jak se nám pole uchazečů o Hrad nakonec porovná a kdo bude mít největší šanci?

Jaroslav Kubera je první chlap v celé té plejádě maškar, kterého bych se nestyděl volit. Pokud bude kandidovat Miloš Zeman, bude Kubera silným soupeřem. Ale počkejme, kdo všechno se nakonec objeví mezi kandidáty na prezidenta. Dnešní spekulace jsou zbytečné a předčasné.

Napětí kolem migrace do Itálie houstne. Schvalujete, aby Italové dali migrantům dokumenty a poslali je na sever? Dalším řešením je pokračovat v přerozdělování podle kvót, jak chce Brusel. Naši politici doporučují důsledně hlídat břehy Libye a migranty vracet, případně zasáhnout vojensky přímo v Libyi. Co s tím?

To, co se děje, je obrovský zločin podporovaný Frontexem, Lékaři bez hranic a dalšími multikulturními agenty. Proti nám stojí obrovská pašerácká mafie, mašinérie podporovaná Bruselem a celou tou multikulturní bandou. Naši politici nemají co doporučovat lodím u Libye. Naši politici jsou schopni tak maximálně vydávat zákony proti vlastním občanům a kontrolovat, jestli jsou rafty vybavené hasicími přístroji a jestli veslař nemá flašku rumu. Dám hlas tomu, kdo nás okamžitě vyvede ze Schengenu a vyhlásí referendum o vystoupení z EU. Pořád je lepší náš demokraticky zvolený pitomec, za kterým můžu kdykoliv zajít, než pitomec sedící někde v Bruselu.

Renomovaný lékař, vydavatel, dědic a společenský organizátor Martin Jan Stránský na ParlamentníchListech.cz sdělil následující k Andreji Babišovi: „Pro člověka i pro národ vychází chápání současnosti z toho, čím v minulosti prošel a zároveň neprošel. Jako další je tu proces demokratizace, do kterého patří etapa ekonomicko-politické oligarchie. Andrej Babiš sice děsí mnoho lidí, jenže Amerika prošla úplně tím samým – vzpomeňte si na Rockefellera a Kennedyho. Ti systematicky vykoupili, převzali, rozkradli a přivlastnili si veškerý majetek, na který mohli dosáhnout. Poté nastavili sebe či vlastní potomky do politických funkcí, aby ošetřili své impérium. Pak posílili instituce, které by ho chránily. Postupem času se jejich moc rozmělnila. Touto standardní cestou prošla a v mnoha případech stále prochází každá moderní demokracie.“ Lze s tím souhlasit? Jak vážné je vlastně nebezpečí jménem „Babiš-premiér“?

Podplaceným průzkumům nevěřím. Ale vypadá to, že Andy dostane okolo 23 % hlasů a bude vyzván k sestavení vlády. Komunisti a socani budou mít 15 % a ODS 10 %. Do parlamentu se dostane Okamura s 10 % a tak tak prolezou lidovci. Topka, protinárodní multikulturní banda zmizí na smetišti dějin a to bude asi tak vše. Co udělá s touto skvadrou v parlamentu Babiš a s kým se pokusí složit vládu, je těžko předvídat. 

Nemám o něm iluze. Podílel se na všech totalitních zákonech, které socansko-lidovecký tandem předložil, a netváří se, že by mu to vadilo. Buzerace občanů za poslední 3 roky dosáhla nebetyčných rozměrů. Zákony jsou tak zmršené, že lidi přestali být aktivní, protože už neví, co je legální, a co ne. Za prkotiny můžete dostat statisícové likvidační pokuty, lidem se už dokonce brání i sdružovat, komunikovat spolu a bavit se. Všichni Babišovi ministři dělali naprostý opak toho, co šéf napsal ve sve knize „O čem sním, když náhodou spím“. Ta vize je výborná, opravdu první od dob Jana Antonína Bati. Bohužel si nejsem jistý, že ji Andrej napsal, četl a hlavně, že ji myslí vážně. Dělá opak toho, co je tam napsáno. Výsledky práce jeho ministrů jsou zničené právní prostředí, buzerace lidí a posun k multikulturnímu zmaru. 

Není důvod myslet si, že po volbách se to změní. Můžeme očekávat další posun k multikulturně totalitnímu státu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Martin Huml

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…