Pokud se chce v Japonsku cizinec začlenit, musí se jim přizpůsobit, říká šéfkuchař Marek Hora

13.10.2017 15:38 | Zprávy

ROZHOVOR O životě Japonců, jaké mají zvyklosti a v čem se od nás liší, jsme si povídali s majiteli japonské restaurace Yamato Lukášem Víchem a Markem Horou, který je zde zároveň šéfkuchařem. Také nám řekli, jaké mají názory na zákaz kouření, EET a dvojí kvalitu potravin.

Pokud se chce v Japonsku cizinec začlenit, musí se jim přizpůsobit, říká šéfkuchař Marek Hora
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Hora a Lukáš Vích

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Barbora Richterová

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Legionářům vděčíme za republiku. A skvrna na pověsti? Takhle to bylo s ruským zlatem!

16:36 Legionářům vděčíme za republiku. A skvrna na pověsti? Takhle to bylo s ruským zlatem!

HISTORIE BEZ HYSTERIE „Bez Sokola by nebylo legií, bez legií by nebylo Československo,“ řekl prezide…