Politický vězeň zuří: Putin je skřet z KGB. A naši bolševici mu lížou p*del

04.04.2014 20:43

JINÝMA OČIMA Málokdo z „obyčejných lidí“ se tak výrazně vymezuje proti komunismu, jako jeden z nejdéle „sedících“ politických vězňů, Míla Petrovský z Plzně. Požádali jsme jej o jeho názor na Rusko a potažmo také na ukrajinskou krizi. A servítky si tedy rozhodně nebral.

Politický vězeň zuří: Putin je skřet z KGB. A naši bolševici mu lížou p*del
Foto: Michal Drabík
Popisek: Míla Petrovský

Anketa

Myslíte si, že kvůli Putinovi vypukne válka?

7%
93%
hlasovalo: 23819 lidí

Jak nahlížíte na konflikt na Ukrajině a pozici Ruska?

To, co se stalo v Kyjevě, tak do toho nikomu nic není. Ani Rusku! Ukrajina je svéprávný svébytný stát, tak co. Ti bez insignií na Krymu, to byli vojáci, policisté, kdo vlastně? Bez toho jsou to teroristé nebo bandité. Na Krym přijely tisíce vojáků bez označení, se zakrytejma hubama a chovali se, jak v karibský oblasti, prostě jako piráti. Vlastně ještě hůř, protože ti mají alespoň na vlajce zkřížený hnáty. Já bych je rovnou přirovnal k Al-Káidě! I když… Ta jde alespoň za svojí myšlenkou a vírou, zatímco tihle byli a jsou jen žoldáci. A všichni ví, co se od nich dá očekávat.  A že to jsou Rusáci. l to se dalo čekat, ale nikdo to neřekl naplno. Chodilo se kolem toho jak kolem horký kaše.

Srovnáváte situaci s Čečnou. Tam to bylo ale také jiné, nemýlím se?

Co provedli Rusáci v Groznym, v Čečensku před pár lety, to bylo něco neuvěřitelně příšerného - a prošlo jim to! Zabíjeli muže na potkání, sypali je jak loutky do masových hrobů, ani ještě nebyli mrtví. Byly tam strašný zvěrstva a svět na to čuměl, jak proti starejm puškám postupuje legální ruská armáda s obrněnými vozy a tanky, pálila z vrtulníků, no hrůza! Prý to bylo proti teroristům, takže je to všechno v pořádku? Rusko se prostě namlsalo! Nikdo jim neřekl ani ty ty ty, prošlo jim to nádherně. Taky Gruzie prošla bez problémů. Takže se nedivme, že teď haraší čím dál víc. A budou dál, s jídlem roste chuť! Putin má všechny pěkně na háku.

Oni tam prostě likvidovali národ, jak jsou zvyklí už za Stalina a světu je to fuk. Tak jsme si je tak vychovali, nedivme se.

Co měla ale dělat ukrajinská armáda?

Rozprášit je! Raketama a dělama zničit tyhle zamaskovaný okupanty bez insignií. Jenže to by musela taky mít zameteno před vlastním prahem, a takhle se vzdala svého území bez boje, jakoby se nechumelilo. Byly jich tam tisíce Ukrajinců a nic. A Rusů nejdříve přilezlo pár tisíc! Ukrajinci si nechali vzít základny, lodě a ještě jim tisíce vojáků zdrhlo. Tohle vejde do dějin. Jenže nebude to nic veselého, protože Rusko má čím dál větší chuť a už zas i sílu podrobit si menší státy, přikurtovat je k sobě. A tím samozřejmě zlikvidovat. Rusko, to je pětina světa! A musím říci, že se Ukrajinci zachovali nakonec rozvážně, protože nějaké místní bitky a střílení, to je k ničemu.

Jenže Rusů je na Krymu mnohem více než Ukrajinců!

Jenomže Krym patřil krymským Tatarům. Rusáci se tam narvali až v posledních desetiletích. A měli najednou plný huby utiskování a nebezpečí. Přesně jako u nás v Sudetech. Putin je skřet z KGB, ten nebude jinej a patří k několika málo urputnejm světovejm válečníkům. Ale do první řady samozřejmě nepůjde! Tak tam pošle kluky, kterejm vymejvá mozky, jako to bylo za Sovětů. A oni jsou pak zblblí a ke všemu ještě vychlastaný.

Vy tedy Rusy nemáte v lásce?

Proti obyčejným lidem na vesnicích nemám nic! To jsou chudáci, kteří žijou pořád ještě jako za cara. Jenomže jako každej velikánskej stát jsou obrovský nacionalisti a nejraději by pořád celý svět před někým zachraňovali, abychom je pak poplácávali po zádech a klaněli se jim. Jako ty dnešní bolševici, a nejen u nás. Já je mám v podstatě rád, ty na vesnicích, protože se nemaj dobře, musí makat jak blázni a mají jen chlast, a ten jim už taky berou. Pak jsou ale v Rusku statisíce a statisíce militantních jestřábů, co chtějí válku za každou cenu. A chce to hlavně Putin, který by rád obnovil Sovětský svaz a furt kváká, jaký že nebezpečí hrozí ze Západu, jen aby měl další a další peníze na zbrojení. A přitom jeho obyčejní lidi živoří jak největší chudáci a rozdíl měst a venkova je strašlivý.

Putina bych přirovnal k Che Guevarovi, to byl přece synek z bohatý rodiny, kterej roupama nevěděl, co dělat. Vraždil, střílel, popravoval, vlastníma rukama zabíjel, přímo říkal, že za revoluce musí být popravy. A ti naši bolševický parchanti si ho dávaj na trička a neví, že byl hromadný vrah. A co teprve Lenin, to byl přece jeden z největších vrahů, ten může za miliony a miliony lidských životů… A na Krymu ho velebí! Jo, prej dal lidem půdu. Ano, na pár let a pak jim ji zase sebral!

Pro vás je tedy Putin ztělesněním zla?

Jo, přesně!  Co on udělal pro obyčejný lidi? Nic! Jen kecy! Jenom dal dohromady velkou armádu a vrací se to do starých kolejí, hrozí všude jadernými zbraněmi a naši bolševici mu lížou prdel. Pohrobci a zrůdy, kteří neví, která bije, ale budou kvičet a kvákat, a to je totiž teď velká móda, a myslí si, jací jsou hrdinové, když chtějí dělat revoluci, ale do práce, to se jim nechce. Oni jen žvásty, politický školení, jo, to by komančům šlo. Už aby je víc lidí prohlídlo a fakt skončili na propadlišti dějin!

Pozn. red.: Pro autentičnost rozhovoru byla ponechána hovorová mluva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Václav Fiala

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…