Pravdoláskařská obluda. Odpudivý cynismus Dienstbiera, Babiše a Kocába. Parazitování cikánů a uprchlíci. Občan Žižkova a soused Kliniky promlouvá

01.07.2016 4:30

ROZHOVOR Stanislav Jánský bydlí jednu minutu chůze od takzvaného sociálního centra Klinika, které provozují lidé navázaní na autonomistické, anarchistické a squatterské hnutí. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz přibližuje, jaký má kauza vývoj, a poukazuje na zajímavé souvislosti. 

Pravdoláskařská obluda. Odpudivý cynismus Dienstbiera, Babiše a Kocába. Parazitování cikánů a uprchlíci. Občan Žižkova a soused Kliniky promlouvá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Solidární pochod za zachování centra Klinika, kterému Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových odmítl prodloužit smlouvu

Jaký je poslední vývoj ohledně Kliniky? Klinikáři prý vyrazili do ulic...

Jako občané jsme slavili první drobné vítězství v souboji touto pravdoláskařskou obludou, hydrou, v souboji s anarchisty, vítači imigrantů, médii a jejich patrony v nejvyšších patrech české politiky. Díky našemu tlaku a spolupráci příslušných úřadů na místní úrovni se nám podařilo dosáhnout toho, že anarchisté musejí pořádat své akce mimo objekt. Sice spor ohledně Kliniky není zdaleka vyřešen, ale rozhodně je v okolí větší klid a bezpečněji. Nicméně čekám, že se anarchisté a jejich neomarxističtí sponzoři určitě nevzdají a naopak přejdou do protiútoku. Oni jsou vždy běsní, když se jim někdo postaví.

Vy mluvíte o „patronech a sponzorech“ anarchistů. Koho tím konkrétně myslíte?

Je třeba si uvědomit, že zde nejde o žádné autonomní spontánní hnutí. Klinikáři jsou jakousi neformální milicí pravdolásky. Takovým gangem na špinavou práci. Jejich vazby sahají až do nejvyšších pater současného politického establishmentu. Vždyť jejich podporovatelem je předseda hnutí ANO Babiš, jím nainstalovaná pražská primátorka Krnáčová, stejně jako současné špičky ČSSD. Ať je to předseda Sobotka, nebo ministři Dienstbier, Valachová a tak dále.  

Pro dokreslení připomenu, že Klinikáře  právně zastupuje Michal Uhl ze známé pražské neomarxistické rodiny Uhlů/Šabatů. Na ruku jim jde i celý mediální mainstream, různé agresivní „neziskovky“, „angažovaní umělci“. Tak vidíte, že proti nám, Žižkovákům, stojí celá galerka „pravdy a lásky“. Je to takový souboj Davida s Goliášem. O to cennější jsou postoje lidí, kteří se takovéhle hydře postaví. Já jim za to všem ještě jednou děkuji.

Na Klinice se tedy nic neděje?

Anarchisté ji dál okupují a přespávají tam. Jen ty své akce teď pořádají mimo objekt. Myslím, že je to takový klid před bouří. Establishment potřeboval zklidnit situaci ohledně imigrantů. Po fiasku s Brexitem určitě dojde k prudkému nárůstu počtu imigrantů, kteří přicházejí organizovaně do Evropy z Asie a Afriky. Ono k zastavení imigrace nikdy nedošlo, to jsou pouze mediální šaškárny a la ČT nebo bakalonoviny. Stačí se podívat do jižní Itálie. Ostatně i do Německa již letos přišlo více než 300 tisíc imigrantů, to je mnohem více než za stejnou dobu loni a léto je teprve před námi. Itálie je otevřená a lodě zemí EU brázdí moře a vyzvedávají imigranty a vozí je komfortně do Evropy.

Uzavřenou hranici v Makedonii se snaží prolomit armáda „uprchlíků“ s evidentním vojenským výcvikem, koordinovaná poskoky z „humanitárních neziskovek“ financovaných Georgem Sorosem či EU, jako jsou Člověk v tísni, Lékaři bez hranic a podobně. Myslím, že evropští a nadnárodní  totalitáři teď vsadí vše na jednu kartu a budou se snažit tento rok přivést do Evropy takové množství imigrantů, že bude zničení evropské tradiční kultury nezvratné. A pokusí se je nainstalovat i k nám.

Že na tom náš establishment usilovně pracuje, můžeme vidět z uniklých rozhovorů nejbližších spolupracovníků předsedy vlády Sobotky. Ti otevřeně mluví o tom, že k nám má v první vlně přijít 50 tisíc–100 tisíc muslimských imigrantů. Stejné informace mám mimochodem i od bývalých spolužáků, kteří nyní pracují v EU byrokracii.

Co s tím má ale společného Klinika?

Klinika se stane opět jedním z center podpory řízené muslimské imigrace. Takovou multikultuní základnou. Ostatně její neomarxističtí obyvatelé se tím nijak netají. Jejich zapojení do „vítacích“ aktivit bylo a je zcela veřejné. Oni jsou jako kobylky. Udělají místním ze života peklo a pak potáhnou o dům dál..

Mimochodem, prý vás kritizovali na semináři Respektu v knihovně Václava Havla...

Již jsem to od přátel zaslechl. Každopádně pokud někoho kritizují lidé, kteří berou peníze od podvodníka typu Zdeňka Bakaly, který je hlavním sponzorem knihovny Václava Havla, pak je to jasná známka, že to asi bude slušný člověk a jde mu o dobrou věc. Navíc si umím představit ty nikdy skutečně nepracující takzvané „odborníky“, z dotací žijící umělce  a „novináře“, kteří se v podobném doupěti scházejí. Nehledě na to, že Václav Havel je velmi rozporuplná postava českých dějin, která ještě čeká na objektivní posouzení. Myslím, že nás v jeho případě čeká ještě mnohé překvapení.

Co máte na mysli?

Obvykle je příznačné, když nějakému politikovi odhalují sochy v dalekém zahraničí, a nikoliv doma. Vůbec bych se nedivil, kdyby mu v budoucnu odhalili sochu třeba v Bruselu nebo Saúdské Arábii. Osobně si totiž myslím, že pokud máme spojence, jako jsou současná americká Obamova administrativa či Saúdská Arábie a Turecko, pak již nepotřebujeme žádné nepřátele.

Co se podle vás s budovou Kliniky stane?

Magistrát podlehl vydírání Strany zelených a prý plánuje budovou od státu získat a za 100 milionů ji zrekonstruovat a dát anarchistům a politickým neziskovkářům zdarma na hraní. Opět v tom figurují špičky ANO a ČSSD. Přirozeně podpořeny trapnými neomarxistickými kolaboranty z KDU-ČSL. Ono je to úsměvné, všechny  tyhle strany „bojují proti korupci“, aby ji pak provozovali zcela otevřeně. Je to klasické odtržení politických elit od svých zemí podpořené zhoubnou neomarxistickou ideologií. Establishment se pak přímo vyžívá v trápení původních obyvatel a podpoře menšin, které původní většinu spolu s establishmentem terorizují.

To trochu přeháníte, ne?

Ale vůbec! Zkuste se dnes ozvat, že se vám nelíbí nějaké chování menšin. Třeba parazitování cikánů na sociálním systému. Okamžitě se do vás lidskoprávní hydra politiků, médií a neziskovek pustí a udělá z vás „nacistu“. Či zkuste poukázat na to, že vietnamské večerky prodávají drogy dětem. Budete za „rasistu“. Zkuste někde říci, že se vám nelíbí chování muslimů k ženám. Budete hned za „xenofoba“. Přitom každý soudný člověk bude vědět, že máte pravdu, ale ta dnes establishment nezajímá. Koneckonců jich se to přece netýká. Zdeněk Bakala jistě ve Švýcarsku nemá za sousedy muslimské imigranty ze Somálska, Afghánistánu a tak dále. Stejně jako je nemají Karel Schwarzenberg, Andrej Babiš či Jiří Dienstbier nebo Michael Kocáb. Jejich děti chodí do drahých soukromých škol, kde nejsou vystaveny agresivnímu marketingu dealerům asijských drogových gangů a nemají cikánské nebo imigrantské spolužáky... Ten cynismus současných politických a společenských  „elit“ je odpudivý.

Proč jde podle vás establishmentu o přísun imigrantů do Evropy?

Oni se prostě muslimové lépe ovládají. Ukažte mi nějakou muslimskou zemi, kde si většina lidí přeje žít v demokracii a svobodě. Žádná nikdy nebyla a i v dříve idealizovaném Turecku jsou islamisté opět u moci. Stejně jako v Malajsii či Indonésii. V islamizované Evropě nikdo nebude revoltovat proti totalitním vládcům. Muslimům totiž totalitní vládce nevadí, pokud je to sám muslim. V muslimských zemích nemáte žádné renesance, osvícenství a podobně. Okolí to vždy zahubí hned v zárodku. Pro totalitáře ideální materiál k ovládání.

Navíc je patrné, že jde o kolonizační imigraci a žádné „uprchlíky před válkou“. Nedávno jsem četl v jedněch švýcarských novinách, že většina „uprchlíků“ z Eritrey, kteří dostali ve Švýcarsku a Německu azyl jako „uprchlíci před válkou“ a jsou tam na sociálních dávkách, jezdí každý rok do své původní vlasti na měsíční dovolenou... A vezou peníze z dávek a kriminálních aktivit svým příbuzným či je v Eritrei investují.

Úplně stejně to bude s Afghánistánem, Irákem, Sýrií a podobě. Ostatně sociální profil typického „uprchlíka“ je mladý muž podle všeho s vojenskou minulostí a výcvikem. Ony fantasmagorické řeči, jak „uprchlíky potřebuje německé hospodářství“, jsou docela obyčejné lži. Místo údajných „lékařů, inženýrů a podobně“ přišli do Německa masy mladých mužů bez vzdělání a základních pracovních návyků, kteří agresivně obsazují dobyté území. Mimochodem, ve Švédsku se ukázalo, že po roce se do pracovního procesu zapojilo zhruba 2,5 procenta „uprchlíků“, ačkoliv práce by pro ně byla. Nevidím důvod, proč by to u nás mělo být jinak.

Příští rok jsou parlamentní volby, věříte v nějakou změnu?

Současné parlamentní strany žádnou alternativu nenabízejí. O ANO, ČSSD a KDU- ČSL  jsem již hovořili. Bohužel stejná je situace i u takzvané pravice. TOP 09 byl od začátku pravdoláskařský marketingový projekt a ODS po odchodu Václava Klause zcela ovládli neomarxisté. Ostatně je příznačné, že za poslední léta nebyl ve vedení ODS ani jeden člověk, který se v životě živil normální prací.

Určitou alternativou jsou tedy pouze Okamura a jeho SPD, do určité míry Úsvit a pak komunisté. A pak možná nějaké nové neparlamentní strany. Nicméně otázkou zůstává, do jaké míry jsou volby ještě regulérní. Otevřené falšování voleb v Německu, v Brémách o tom dokonce rozhodl soud, a nedávno Rakousku, je myslím vše říkající. Postdemokracie je evidentně ve fázi, že volby sice ještě formálně probíhají, ale mají již pouze formální potvrzující úroveň. O jejich výsledku je rozhodnuto předem. Je jen otázka času, kdy nadnárodní globalisté a jejich místní slouhové tu hru na demokracii zruší úplně.

Když vidím to běsnění ohledně zvolení prezidenta Zemana, který dokázal porazit oficiálního kandidáta pravdy a lásky zcela zdrcujícím způsoben, či nynější šílení kolem Brexitu, tak bych se tomu vůbec nedivil. Mohlo by to být třeba z důvodu „úspor“.  Či na základě nějaké „odborné studie“, že vlády nevolených „odborníků“ jsou efektivnější než vlády vzešlé ze svobodných voleb. Titulek v mediálním mainstreamu by mohl znít „Evropská komise rozhodla o zrušení voleb z důvodu jejich neefektivnosti“. Nebo „Lid neumí rozhodovat“. Tomáš Halík s tím pionýrsky přišel již teď.

Co plánujete ve věci Kliniky podnikat jako občané v budoucnu?

Budeme dále tlačit majitele objektu, aby ilegální okupanty vystěhoval, a to urychleně. Je tu skutečně velké riziko, že tu s přidělenými muslimy vznikne imigrantské ghetto se vším tím multikulturním obohacením, jako jsou zločinnost, znásilňování žen a podobně, jako to známe z měst v západní Evropě. Rovněž budeme tlačit na nějaké smysluplné využití objektu pro místní občany. Každopádně budeme všemi prostředky bojovat za naše klidné a bezpečné domovy a ulice. Jsou to naše domovy, naše ulice, naše města a patří nám, Čechům a Moravákům. Nikomu jinému!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…