Úspěšná kartářka: Rusnok nejspíš neprojde. A po volbách se těšte

04.08.2013 7:42

ROZHOVOR Vědma a kartářka Dagmar Kroužilová z Tábora je úspěšnou ženou ve svém oboru. S kartami a jinými „okultními vědami“ pracuje už šestnáct let a velmi úspěšně. Všechny její předpovědi, které se politického vývoje týkaly, a které vypracovala pro ParlamentniListy.cz, spolehlivě sedly. Včetně vítězství Miloše Zemana, pádu vlády, stíhání lidí „kolem Nečase“ a podobně. ParlamentníListy.cz zajímal její názor na další vývoj, především na to, jak dopadne hlasování o důvěře Rusnokově vládě.

Úspěšná kartářka: Rusnok nejspíš neprojde. A po volbách se těšte
Foto: Marek Podhora
Popisek: Vědma Dagmar Kroužilová, která úspěšně předpovídá i politické události v zemi.

Poslanci budou na mimořádné schůzi 7. srpna jednat o vyslovení důvěry vládě nového premiéra Jiřího Rusnoka. Myslíte si, že tato vláda důvěru dostane?

Náš nový premiér Jiří Rusnok je podle mých karet ze 60 procent premiér plusový a ze 40 procent minusový. Je to názor obyvatel České republiky. Proto tímto procentuálním způsobem to ukázaly i moje karty. Pan premiér Jiří Rusnok vše bere podle sebe. Má k jmenování do funkce premiéra citový vztah. Sice je to nevděčná funkce, ale přesto to bere jako morální povinnost udělat určité změny a snažit se i uspět.

Jak vidíte hlasování o důvěře jeho vládě?

Dne 7. 8. 2013 budou vyslovovat poslanci Parlamentu ČR na mimořádné schůzi důvěru nové vládě pod vedením Jiřího Rusnoka. Bohužel, tato vláda patrně důvěru nedostane. Bude záležet na poslancích a na členech nové vlády. 101 hlasů, které nová vláda potřebuje, tak jak ukazují moje karty, bohužel ale nedostane. Bude muset dojít k druhému kolu o důvěře vládě.

Muselo by tam nastat něco nepředvídatelného, aby to bylo jinak, aby vláda důvěru dostala. Pak i tak by to bylo s „odřenýma ušima“ a za cenu nějaké „daně“. Něco za něco, což nebude ale mít pozitivní dopad na republiku a občany!

Je toto datum 7. 8. 2013 příhodné pro tak zásadní rozhodování?

Z hlediska numerologického je tento den numerologická 2. Tento den je jak stvořený k důležitým rozhodnutím. Bude ale hlavně záležet na poslancích, jak určité věci budou vidět.

Je to den vhodný pro komunikaci, ústupky a kompromisy. Vše bude záležet na naší vládě. Určití poslanci budou vidět rozhodnutí bíle a druzí černě.

Hrozí odhalování nějaké další větší korupce, podvodů? Nebo vše podstatné bylo odhaleno?

V současné době se řeší odhalení další korupce. Je to člověk (což je na tom úplně nejhorší), do kterého by to nikdo neřekl. Většina lidí si o něm myslela jen to lepší, že je to muž solidní a na úrovni, ale všichni zjistíme, že opak je pravdou. Do půl roku jsou tam ještě další dvě kauzy, co se týká korupce v naší politice. Ti, co budou stíháni policií, to nebudou mít vůbec lehké. Bude to mít na ně pochopitelně negativní vliv, co se týká jejich postavení v politice, a pak už záleží pouze na naší justici, jak s poslanci naloží.

Jak vidíte dál působení prezidenta Miloše Zemana?

Prezident Miloš Zeman patří mezi velké bojovníky. Je to velice silný a inteligentní muž, i když si mnozí myslí, že ne! Můžeme k němu mít tisíc výhrad, ale karty ukazují jasně, že kdyby mohl, spousty věcí už by dávno změnil, ale bohužel všechno chce svůj čas. Je to prezident, který si pevně stojí za svými výroky a činy. Zeman bude dělat „pořádek“ nejen mezi poslanci a nekvalitní lidi z mnoha oblastí budou muset opustit své posty... Karty jasně ukazují, že je to člověk, který se nebojí říct svůj názor velmi tvrdě, což se mnohým nelíbí.

Jak vidíte volby (předčasné či řádné) v příštím roce? Vyhraje levice nebo pravice? Či to bude levopravá dohoda (velká koalice)?

To, co mi ukazují karty, tak ve volbách nevyhraje ani levice, ani pravice. Respektive možná vyhraje levice, ale nebude patrně schopna sestavit vládu, která projde. Tudíž lze předpokládat, že bude opět vytvořena „velká koalice“.

Velkou koalici moc pozitivně moje karty nevidí. Budou tam pře v názorech poslanců, každý z nich bude chtít mít pravdu, čili k nějaké zásadní dohodě a stabilizaci státu patrně ještě delší dobu nedojde. Málo komu se dá důvěřovat. Budou tam poslanci, kteří ke svému postu budou mít citový vztah, ale těch bude nesmírně málo! Zavládne velký boj mezi lidmi, kteří se budou chtít dostat do „velké koalice“. Spousty z nich se budou snažit různými způsoby a intrikami se tam dostat a zajistit si tak výhodné místo. Je pak na Zemanovi a dalších, aby to eliminovali. Jinak nastane podobná situace jako nyní. Na těch zásadních postech budou prospěcháři, kteří nemyslí na blaho země a lidí, ale svoje!

Jak vidíte budoucnost ČR v dalším období?

Pokud v této zemi nenastane zásadní zvrat v myšlení politiků, ale i lidí, může to znamenat fatální následky. Země se skutečně dostává do krizové situace politické, ekonomické, morální…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kraus

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

13:41 „Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

VIDLÁKŮV TÝDEN Že v preferencích stoupají ti, kteří objeli s protivládními akcemi republiku? „Konečn…