VV: S Klasnovou se to lépe táhne

22.08.2013 21:15

I když se včera Poslanecká sněmovna rozpustila, Kateřina Klasnová dnes opět ze svých poslaneckých náhrad rozdávala peníze na charitu. Symbolický šek na 10 tisíc korun předala ředitelce malostranského kulturního centra pro osoby s mentálním postižením Studio Oáza Janě Vítkové.

VV: S Klasnovou se to lépe táhne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

Peníze poslouží v rámci projektu Ve dvou se to lépe táhne na hodiny klavíru pro klienta Oázy Vladimíra Albrechta. „Tento projekt má cíleně podporovat klienty kulturního centra, kteří k nám docházejí na kurzy a částka 10 tisíc korun vystačí na roční sponzoring aktivit jednoho z našich frekventantů,“ upřesňuje Jana Vítová. Oáza je nezisková organizace a je financována z darů a dobrovolných příspěvků.

„Rozhodla jsem se podpořit mimořádně nadaného nevidomého muzikanta s mentálním postižením Vladimíra Albrechta. Byla jsem na jednom z pravidelných vystoupení centra Oáza v divadle a Vladimírův výkon na klavír mne nadchnul. Hraje s opravdovou vášní a zaujetím. Jsem ráda, že ho mohu touto formou v jeho koníčku podpořit,“ říká Kateřina Klasnová. Vladimír Albrecht se předání šeku nezúčastnil, protože je momentálně nemocný. „Přeji mu brzké uzdravení a těším se, že si ho přijdu do Oázy poslechnout,“ dodává Klasnová.

Studio Oáza, které pořádá kulturní, zájmové a společenské aktivity pro lidi s mentálním či kombinovaným postižením, podporuje Kateřina Klasnová a Věci veřejné již několik let. Na konto tohoto občanského sdružení putovaly peníze vybrané v rámci pravidelných vánočních charitativních koncertů pořádaných Věcmi veřejnými. Kateřina Klasnová se svým manželem také podpořili Studio Oáza několika desítkami tisíc korun při své svatbě, kdy místo svatebních darů vybírali peníze na jeho provoz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Bělica: Dobrovolná dohoda se společností BorsodChem MCHZ je splněna

12:12 Hejtman Bělica: Dobrovolná dohoda se společností BorsodChem MCHZ je splněna

Společnost BorsodChem MCHZ a Moravskoslezský kraj se v červnu 2022 v rámci dobrovolné dohody opět za…