Blažek (VV): Policejní město Znojmo?

20.01.2013 22:18

Zkušenost s Městskou policií může být různá, ve Znojmě je smutná. Těmito slovy by mohla setkání s znojemskými „měšťáky“ charakterizovat řada řidičů. Mnozí z nich by nejspíš použili i silná slova o zneužití moci svěřené.

Blažek (VV): Policejní město Znojmo?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát Jan Blažek

Zkušenost s Městskou policií může být různá, ve Znojmě je smutná. Těmito slovy by mohla  setkání s znojemskými „měšťáky“ charakterizovat řada řidičů. Mnozí z nich by nejspíš použili i silná slova o zneužití moci svěřené. Bohužel realita ukazuje, že by nebyla od věci.

Zaparkujete, kde podle dopravního značení můžete, a ejhle, v tu ránu jsou u Vás strážníci Městské policie a začíná martyrium dohadování, zda parkujete správně či nikoliv. Může se stát, že řidič skutečně udělá chybu, ale pokud podle silničního zákona parkuje správně, tak kde je problém? Snaha vybrat pokutu za každou cenu? Příčina může být různá, ale poněvadž se tato situace opakuje poměrně často, budeme vše nadále sledovat a o našich zjištěních přineseme na těchto stránkách podrobnější informace.

Jan Blažek, předseda Krajské rady Věcí veřejných v Jihomoravském kraji

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice