Český Těšín: Počet zastávek, kde jsou k mání Těšínské listy, se rozšiřuje

18.03.2019 13:13

Od nového roku jsou Těšínské listy dostupné také v distribučních košících na některých autobusových zastávkách. Nyní se počet míst, kde si občan může během čekání na spoj náš komunální měsíčník prolistovat nebo vzít do autobusu či domů, rozšiřujeme. Dnes budou košíky doplněny březnovým vydáním TL.

Český Těšín: Počet zastávek, kde jsou k mání Těšínské listy, se rozšiřuje
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Nově si čtenář může TL vyzvednout kromě tradičních míst již na celkem 16 autobusových zastávkách MHD a krajské dopravy a také ve dvou družstevních obchodech – v prodejnách COOP v Mostech u Českého Těšína a ve Stanislavicích.

V Koňákově jsou TL k mání na zastávce Mírov a šachta, v Mistřovicích jsou to zastávky: topoly, rozcestí (ve směru na ČT), Na Fibakovce (ve směru na ČT). Ve Stanislavicích: Na Vyrubané (směr Havířov), škola (ve směru na ČT).

V Dolním Žukově jsou to tři zastávky: restaurace U Zvonku, U Vodojemu, Blahut (ve směru na ČT), Horní Žukov také tři: rozcestí (ve směru na ČT), škola, Na Kopci. Část Svibice: zastávka farma. Mosty: osada Antoníček, Český Těšín: Baliny.

Občané z centra – pokud jim chybí – si mohou vyzvednout periodikum v informačním centru, v Čítárně a kavárně Avion a v budově radnice. K mání jsou i v knihovnách, v dochovech důchodců, v některých restauracích a kavárnách, v KaSS Střelnice a v DDM Ámos.

Náklad Těšínských listů (letos jsme změnili periodicitu na měsíčník) je 11 tisíc kusů, většina je distribuována formou roznosu do schránek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…